Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rss: Niestety coraz więcej cebuli w tych komentarzach, taki siebix proprostu nie może znieść, że ktoś może mieć tyle gier, a może któryś z jego ulubieńców na yt ma mniejszą kolekcję i dlatego tak jedzie po Archonie? Zaprawdę nieznane są myśli gimbusów.
  • Odpowiedz
@rss: Prawdą jest jednak, że wyłączonym komentarzom towarzyszy pewne przekonanie, że "coś jest nie tak z filmem" co może potencjalnie zniechęcić nowych odbiorców. Głupio zniechęcać widza tylko dlatego, że nie może skomentować czegoś pod filmem.
  • Odpowiedz
@zaxcer: Haha, to by był ciekawy eksperyment. Ale Wykop to mało neutralny grunt. Wolałbym przekierować je na własną stronę www, gdzie mam trochę większą kontrolę nad swoją treścią.
  • Odpowiedz
@zaxcer: @archonik: dem3000 swojego czasu czynil tak na swoim kanale. Komentarze na yt zablokowane, a dla zainteresowanych skierowanie do komentarzy na stronie demlandu. Szybko jednak wrocil do normalnosci, spytajcie co nie wyszlo.
  • Odpowiedz
@rss: a ojciec @archonik 'a wypisuje na jakimś forum : "mój syn jest fanatykiem gier, pół mieszkania z------e grami, średnio raz w miesiącu ktoś wejdzie w leżącą na ziemi płytę DVD ... " :D

A tak całkiem poważnie, to opcja wyłączenia komentarzy jest słabym pomysłem, Sebixy pomyślą, że " hehehe zoba Mati, on sie boi naszych komentarzy bo je wyłączył hehehe". Osoba inteligentna zleje na to i przewinie w
  • Odpowiedz