Wpis z mikrobloga

Wczoraj na przeciwko mojego bloku chciał koleś skoczyć z okna, strażacy, policja, karetka i tak siedzi sobie, strażacy rozłożyli materac czekając aż będzie skakał, ale jednak się cofnął do mieskzania, myślałem, że rozbieg bierze żeby wyskoczyć, ale jednak nie :< Strażacy #!$%@? mu siekierami drzwi i go policjanci złapali ;d. Smialem się z koleżanką, ze jak on nie skacze to zeby nam podstawili to sobie skoczymy xd
  • 21
@Crecha: oj to w #!$%@? odemnie. Słabo tam macie, u mnie jak ktos skacze to zazwyczaj jak przyjedzie juz policja, straz i karetka to go juz zbierają z dołu ;p
@Crecha: no gaj, na jablecznej ostatnio, jakos pol roku temu ide sobie grzecznie dzielnią a tu worek czarny i teren ogrodzony. Ale skubany idealnie trafił w beton ;) Wczesniej na tym festynie co koles skakal na krynickiej przy 2tys ludzi ktorzy to widzieli live ;)
@Crecha: Kolega kiedyś na imprezie wyszedł na fajkę z kilkoma osobami. Siedział na balkonie z nogami wystawionymi przez balustradę, Nagle patrzą, a tam pod blok zajeżdża policja, straż pożarna itd. Najpierw jeden ze znajomych wpadł na pomysł ztrollowania go i zadzwonił dzwonkiem udając policję. Śmiechy, wesoło. Za chwilę kolejny dzwonek, koleś już się trochę zdenerwował i powiedział, żeby się pieprzyli, nie otwiera żadnej policji. W końcu jednak otworzył i zastał tam
@viejra: to ostatnio na jabłęczną wiozłem tak #!$%@? kolesia, że wysiadając #!$%@?ł się na morde XD @Bimbermaeister: no najgorsze są takie wcipskie babki, ktorej ak cos sie dzieje to zaraz po psy dzwonia, troche za glosn, to tamto, skads to znam ;p