Wpis z mikrobloga

Dzisiaj został odnaleziony martwy 24 latek, który utonął w zalewie. Możliwe że to użytkownik @jasiekmela wiek, sposób w jaki zginął, mała miejscowość, to wszystko pasuje do opisu jakim posłużył się wczoraj na wykopie @jasiekmela

MÓJ POPRZEDNI WPIS W KTÓRYM PISAŁEM ŻE MOŻE POPEŁNIĆ S---------O NAPRAWDĘ

WPIS JASIEKMELA W KTÓRYM MÓWI O TYM ŻE POPEŁNI S---------O

INFO O ŚMIERCI 24 LATKA

GRAFIKA Z JEGO WPISAMI, W KTÓRYCH PISAŁ ŻE CHCE SIĘ ZABIĆ

afiozorek: @b0lec: @Donk_von_Fisher: @przemyslany_nick: @pietrek16: @pietrek16: @darek4099: @itpr: @Grzechoooo: @Meister_Yusuf: @RuskiHolmes: @kamdz: @Floki: @emcter: @charlles: @wypokie: @Pitey_Pablo: @aanndrzej: @Nekron: @mitotasak: @megawatt: @lerner: @Naczelny_Urzednik_RP: @MarianSkrzypek: @beko1: @wesoly90: @plazma: @tHoePs: @Alkreni: @tHoePs: @internetowyjanusz: @mike3: @kupsekredki: @kiken: @wykopkami: @WykopQ: @SiEs: @Nekron: @bastian009: @mam_lagi: @ItaljetMaster: @powiedz: @Naczelny_Urzednik_RP: @PlecSchrodingera: @n0rex:

#truestory #psychologia
Wirtuoz - Dzisiaj został odnaleziony martwy 24 latek, który utonął w zalewie. Możliwe...

źródło: comment_VdBfu8zUeNMqSEfi5AXMDrp9rzyjXaoK.jpg

Pobierz
  • 531
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

w tym kamdzowym p---------u jest metoda.

@przemyslany_nick: No ale jaka metoda? Ja na przykład mam w p-----e to czy ten koleś się faktycznie zabił czy nie, wystarczająco wiele tragedii przeżyłem, żeby nie przejmować się anonimowym gościem z internetów. I dlatego też nie zamieszczam wpisów w stylu "HEHE, GOŚĆ SIĘ Z-----Ł, WSTAWIĘ TAG #tangodwon, POPISZĘ CAPSLOCKIEM, ZAZNACZĘ JAK TO BARDZO MAM W------E, A PODOBNEJ MI MAŚCI IMBECYLE BĘDĄ
  • Odpowiedz
To wydarzenie tylko uwypukla zacofanie mentalne 80% użytkowników tego portalu. Niezależnie od tego co się stało, czy się stało, pozostanie to przykładem na ograniczenie umysłowe i ideową ksenofobią wielu mirków. Bo istnieje granica między umiejętnością "śmieszkowania", a zastępowaniem próby każdej poważniejszej dyskusji rynsztokowym humorem, czego przyczyną jest zerowa refleksja.

Powtarzam, dla Was nie powinno mieć większego znaczenia, jaki był finał tej historii. Ale nie mogę sobie wyobrazić, jaka kloaka musi stanowić umysł
  • Odpowiedz
@ojaadaj20 chciałaś być zawołana. To szybkie podsumowanie tej dramy dla Ciebie:

Akt I Panika w Mirkopolis i puszczanie draski.

Ja znowu byłem wróżkiem (albo pan wysłuchał mojej prośby) - faktycznie lepiej ugrany trollink w stylu BoskiKwakŚmierdności (co nie zmienia faktu, że troller chyba też miał kryształową kulę albo ma kogoś na sumieniu i robił background pod swoje alibi, bo dużo rzeczy się zgadzało, jak np. wiek denata, sposób śmierci i jakieś odludzie
  • Odpowiedz
@peteasturbator: No k---a, już przeżyłem w swoim życiu kilka samobójstw, czy to znajomych czy to kogoś z rodziny. W nie każdym przypadku była pomoc z czyjejś strony ale k---a, co ma być to będzie nawet jak będziesz próbował odciągnąć osobe od tego to i tak to zrobi bo chce i c--j. P--------z takie smuty jakby to byl j----y koniec świata.
  • Odpowiedz