Wpis z mikrobloga

Jednakże w momencie, gdy wrzucasz pół nagą fotke przytulajac się do jakiegoś kolesia obnosisz się ze swoją orientacją i dziwisz się, że inni na Ciebie naskakują.

@Roballo: Czy gdyby wrzucił swoja półnagą fotkę jak przytula się do dziewczyny, też oburzałbyś się, że obnosi się ze swoją orientacją?
  • Odpowiedz
@Swiezutki: Wrzucanie zdjęć ze swoim chłopakiem i zmuszanie innych do oglądania tego (czytaj żebranie o atencje) nie da Ci nic pozytywnego, nie wszyscy chcą patrzeć na takie rzeczy. Poza tym tak bardzo obnosisz się ze swoją postawą "mam wywalone na nietolerancyjnych ludzi", a ciągle takim odpisujesz.
  • Odpowiedz
@bbackbone: Nie napisałam, że to słowo obraźliwe tylko stwierdziłam fakt. Każdy dalej wnioski mógł wysunąć sam. Ty wysunąłeś taki i spoko, widocznie zabolało. Ale to już Twój problem. Tak, masz problem - chora jest Twoja nienawiść bez powodu.
  • Odpowiedz
@Holiday: Jestem heteroseksualny i dla mnie nadal takie coś jest niesmaczne, nie jestem przyzwyczajony do takich widoków. Plaża ok, niech sobie siedzą, ale dlaczego mam patrzeć na dwóch półnagich kolesi się do siebie klejących? Mógł wstawić swoje zdjęcie i po prostu wspomnieć, że jest gejem. To naprawdę jest tak trudne?

@spatsi: No dla mnie wstawianie pół nagich fotek do neta nie jest normalną czynnością.
  • Odpowiedz
Finał jest taki ze przyznales ze jesteś pedziem, a miales tylko #pokazacmorde-tu jest ten kłopot, twój i innych skrzywienców-nie mozecie z tym żyć sami i sie z tym pogodzić, tylko musicie to oznajmiać i całemu światu oczekując dodatkowo 100% akceptacji i poparcia.

@BigDaddy_: leżę i kwiczę ze śmiechu :D 10/10 za najlepszy ból d--y w tym tygodniu.
  • Odpowiedz
@Swiezutki: z premedytacją wrzucasz takie zdjęcie udajac ze nie wiesz, że wypoki nie są tolerancyjni, serio?

jakoś wszyscy z tagu #pokazmorde nie obnoszą się ze swoją orientacją, ale przyszedles ty i na sile pokazujesz to, co tak naprawdę nikogo nie obchodzi, gratuluję inteligencji ameby
  • Odpowiedz