BialyCrossaintXDDL
BialyCrossaintXDDL

S--------y wy frontasie i fullstacki z b2b, ale mnie w----------e i wjechaliście na ambicje. Nie robie na codzien w tych jsowych frameworkach, ale daliscie mi zagwostke i nie moglem odpuscic dopoki nie zaczelo dzialac. LLMy i ich guardrailsy aka kupa w majtach skutecznie utrudniały, ale obejście zawsze się znajdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Teraz można wrócić do przyjemności
5
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
normikoski
6
zenon_z_chorzowa1
zenon_z_chorzowa1
a tak z ciekawości, chyba nie wiele potrzebujesz bay się w-----ć? wystarczy że ktoś zapomni o eskejpowaniu?
2
BialyCrossaintXDDL
BialyCrossaintXDDL
@zenon_z_chorzowa1: jedni mają niski próg w--------a, inni większy - tak juz dziala swiat. a ambicje zawodowo-techniczne to akurat dla mnie drazliwy temat, w wielu innych tematach bym raczej nie podchodzil do tego tak emocjonalnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
BialyCrossaintXDDL
BialyCrossaintXDDL
@zenon_z_chorzowa1: wiesz, srodowisko IT jest bardzo kompetetywne oraz pelne ludzi ktorzy maja lekko wysoko funkcjonujace spektrum autyzmu. kiedys rywalizacja w gierkach pvp rankingowych i sportach zespolowych mnie jarala, teraz poszlo wszystko w techniczne rzeczy. mysle, ze tez jest to podsycane strachem przez takich fearmongerów jak BlackPillMonster i jemu podobnych - a bo branza jest martwa, AI wypierdzieli wszystkich technicznych ludzi na bruk, trzeba byc na biezaco itd.
0