Marek_Tempe
Fantastycznie.
43
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
asdfghjkl
hue hue hue ( ͡° ͜ʖ ͡°)
11
Marek_Tempe
@asdfghjkl: Nie hue hue hue tylko niech ktoś implementuje rogalexa na androida.
9
asdfghjkl
nie umiech. Powinien zrobic to ktos kto zna te platformę i zrobi to po bożemu. Tylko to zagwarantuje jakość
2
blahajo
jakby pierwotny projekt rogalexa był jakkolwiek jakościowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
p0391
Prędzej zvibecoduję sobie własną apkę na Androida, niż będę używać tego gówna od @m__b
6
asdfghjkl
@beer_man: to nie twoja/wasza wina a autora aplikacji, że ma ja w dupsku. Trudno oczekiwać, że użytkownik nie kupi nowego telefonu bo typowi się znudziły prace za darmo xD
4
Ursa_Major

Jeszcze jeden
3
DEMONzSZAFY
@Marek_Tempe trzeba było wspierać twórcę póki jeszcze się starał to byście mieli wypiek aktualny
2
beer_man
@Marek_Tempe: Ta, mam to samo, na co mi była wymiana telefonu
1
asdfghjkl
@beer_man: nie wiem za co. Nigdy nie notuje powodu. Wychodza z założenia, że jesli pamiętam powód to ktos mi wyjatkowo zaszedł za skóre. Zwykle daje na czarno z powodu głupich tekstów. Niekoniecznie nawet u mnie ale w głównym feedzie czy u kogos innego. Tak czy inaczej uwolniłem bo absolutnie nie pamietam powodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
BArtus
@Marek_Tempe wypiek upaństwowić, białka posadzić
1
beer_man
@asdfghjkl: A w dupie z tym mirko, jebnie to jebnie, na dobre to tylko wyjdzie. Póki co jak działa skrypt to mi na telu nie potrzebny, gorzej jak przestanie działać bo do tych drzewek będzie się ciężko przyzwyczaić.
0
beer_man
@asdfghjkl: A tak w ogóle to masz mnie na #czarnolisto więc nie dostaniesz powiadomienia 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
0
asdfghjkl
@beer_man: nie szkodzi :) ja wiem wszystko i jestem tam gdzie trzeba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
beer_man
@asdfghjkl: A tak w sumie to za co? Bo nie pamiętam żebym ci cisnął
0