@beer_man: to nie twoja/wasza wina a autora aplikacji, że ma ja w dupsku. Trudno oczekiwać, że użytkownik nie kupi nowego telefonu bo typowi się znudziły prace za darmo xD
@beer_man: nie wiem za co. Nigdy nie notuje powodu. Wychodza z założenia, że jesli pamiętam powód to ktos mi wyjatkowo zaszedł za skóre. Zwykle daje na czarno z powodu głupich tekstów. Niekoniecznie nawet u mnie ale w głównym feedzie czy u kogos innego. Tak czy inaczej uwolniłem bo absolutnie nie pamietam powodu ( ͡°͜ʖ͡°)
@asdfghjkl: A w dupie z tym mirko, jebnie to jebnie, na dobre to tylko wyjdzie. Póki co jak działa skrypt to mi na telu nie potrzebny, gorzej jak przestanie działać bo do tych drzewek będzie się ciężko przyzwyczaić.
Jaka sytuacja zresetowała Wasze naiwne myślenie o tym, że dobro i ciężka praca zawsze wracają?
Od dziecka uczy się nas, że jeśli będziesz uczciwy, będziesz ciężko pracować i dawać z siebie wszystko, to świat w końcu to doceni. A potem wchodzisz w dorosłość i widzisz, że awans dostaje ten, kto głośniej krzyczy, zdrowie traci ten, kto najbardziej o nie dbał, a o sukcesie decyduje często zwykły przypadek albo to, z jakiej rodziny
Jeszcze jeden