Wpis z mikrobloga

@NimooZysku: xdd

No mniej mnie d--a boli, nie powiem, ale te akcje to są powalone jednak. Przez stopy w dół, potem po zamknięciu rynku info o tych klastrach, cena w stronę kosmosu i teraz przed otwarciem kasyna info o rozwodnienie xd

Jak ktoś to miał to nawet się nacieszyc nie zdążył
  • Odpowiedz
  • 0
@damer135: no, ale było dobrze, też bez żadnych podstaw. Było dobrze bo firma konkurencyjna - Nebius, podniosła ceny i rośnie + ogólnie dobry sentyment na pre na całym sektorze AI. Więc odrazu po ogłoszeniu rozwodnienia Pooooszło
  • Odpowiedz
@NimooZysku: Ale rozwodnienie na około 6% obecnych akcji (nie musza ich wykorzystywać), ale chyba jednocześnie backlog w górę o 25%. Chyba, że perdole i się nie znam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@nie_umiem_inwestowac: Ja traktuje data center jako nowa walutę :)
Kiedyś będziemy wszystko rozliczali tokenami, a ja będę wpsółwłaścicielem firmy generującej tokeny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie chcesz być właścicielem takiego jakby FEDu? :D
  • Odpowiedz
@nie_umiem_inwestowac: Wiem, że mają, ale myślę, że taki wujek Microsoft, Google, Amazon lub Meta i co tam jest jeszcze, z chęcią by przytulili to z dnia na dzień. Z resztą.. jak zainteresowanych dawaniem im $$ jest więcej niż backlogi... Ty ryzykujesz jakieś groszowe rzeczy w porównaniu do tych, kto finansuje to ich CFD ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak ktoś stawia tam setki mld $, to ja
  • Odpowiedz