Wpis z mikrobloga

@josedra52: ja jak widzę że ktoś narzeka na gry to od razu go wyrzucam ze swojego środowiska. Gry mają być do grania i przyjemności a nie do narzekania. Jak się nie podoba to nie graj w grę i tyle. Nikt nikogo nie zmusza do grania w gry których ktoś nie lubi...
  • Odpowiedz
@josedra52: powiedział to, co większość graczy 25-30+ mówiła już kilka lat temu xD

czyli krótko dzisiejsze gry to g---o i kilometr mułu, ale dla zetek i kolejnych pokoleń to jest oki
  • Odpowiedz
  • 0
@josedra52: trzeba byc kompletnym debilem, zeby po tym wideo wysnuc wniosek, ze tego momentu nie da sie przegrac.
nie potrzebowalem wiecej niz 5 sekund, zeby zczaic, ze specjalnie ucieto to w taki sposob, zeby ukryc pasek HP, a sama gra jest ustawiona na easy, czyli poziom, ktory typowy recenzent wybiera na starcie, bo jest niekompetentny.
  • Odpowiedz
@Nestetoth: Ale jak to cieszyć graniem? Przecież gry obecnie nie służą do grania tylko do oglądania jak ludolog gra i narzeka na wszystko. A jak grasz i na dodatek (aż ciężko mi to napisać) dobrze się przy tym bawisz, to jesteś dadgejmerem, plugawym każualem, c--j ci w dupe i na imię.

Nie to że bronię wszystkich obecnych gier, ale gram od 30 lat i wcale nie uważam aby 20-30 lat
  • Odpowiedz
@PanNiebieski no widzisz bo sam stworzyłeś sobie takie środowisko
Nigdy w życiu nie oglądałem na YT jak ktoś gra. Jestem rocznik 1986 zacząłem grać w 1993 na Pegasusie i gram do dzisiaj codziennie.

U mnie gry to codzienność, gramy cała rodziną na switchu, ja żoną i syn. Przechodzimy wszystkie platformówki które da się przechodzić w więcej niż 2 osoby. Mariany, Rayman, z młodym ograłem już praktycznie każdą grę LEGO.
U mnie
  • Odpowiedz
@PanNiebieski: gry aaa byly kiedys lepsze, odkrywcze etc.
Teraz jest o wiele wiecej dobrych gier, ale wiekszosc to indyki. Segment aaa faktycznie zszedl na psy i trzeba totalnie nie ogarniac, by tego nie zauwazyc.
  • Odpowiedz
@josedra52: Rigcz +1, to jest konto dark archona? Arka? Wolverine to właśnie taki przyjemniaczek do siekania i odmóżdżenia się, posłuchania dobrych dialogów i cieszenia się możliwością gry jako Rosomak. Nie patrzyłem w sumie na tę grę z perspektywy teatru, ale właśnie to dobrze zostało napisane. Jakiś czas temu ograłem uncharted 1 i 2, Spidermana remastered i właśnie wolverine to jest ten typ gier
  • Odpowiedz