Aktywne Wpisy

Filar +316
Za około 4 tygodnie otwieram w Krakowie na Hali Targowej burgerownie. . . . Traktuję to trochę jako eksperyment i zamierzam zaoferować smash burgery w sensownych cenach (jak na to co się odwala na rynku) a do tego z dużymi frytkami za free do każdego burgera. Zaczynając od budżetowego zestawu: 20 zł za smash burgera (120 gram) z dużymi frytkami. Jak macie jakieś inne pomysły, piszcie. Jestem ciekaw jaki będzie odbiór miejsca

wybryk_natury +288
Jak już kiedyś wspomniałam moja siostra jest w ciąży, już niedługo będzie rodzić i z tej okazji szykuje prezent dla niej i młodej. Siostra, jak i jej mąż, są wielkimi fanami Walaszka, więc takie dziecięce body będzie dla nich idealnym podarunkiem.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

![Google: "Twój smartfon wymaga naszej zgody na instalację czegokolwiek". [EN]9min](https://wykop.pl/cdn/c3397993/9f0050cf000bbbfe54791c8282f2f7da4cfa2cb911fe1fd74c42389b0b006471,q80.jpg)

To uczucie: złapać komara w locie, ścisnąć go, wysypać z ręki myśląc, że zginął. A on wtedy sobie spokojnie wylatuje. Ty zaskoczony, że wytrzymał nie łapiesz go drugi raz, a on sobie powoli odlatuje.