Aktywne Wpisy
mojaprawdajestmojsza +323

thorgoth +256
Bąbel.
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
źródło: a6626b1
Pobierz

Czy mi się wydaje czy dziennikarze nie są obiektywni względem JKM?
Podobnie we wprost są oburzeni i tłumaczą że JKM zaatakował Boniego bo tamten nazwał go idiotą.
Czy ja uległem Korwinizacji czy to ludzie są *ur^y?
Jak być obiektywnym?
#jkm #wprost #angora #aferapoliczkowa #ciezkarozkmina #polityka
Angora już od pewnego czasu okładkami poszła mocno w nakład a nie jakość, więc akurat tutaj nie ma nic nadzwyczajnego.
Do tego od wielu lat na jednej z pierwszych stron Angory mozesz sobie poczytać felietony JKM.
Czy tylko ja rozumiem tego liścia symbolicznie i honorowo?
Myślę że większość ludzi rozumie że liść jest symboliczny, tylko że muszą oni się dowiedzieć że to był liść, a nie pobicie.
Chodzi mi tylko o okładkę Angory, tam nie ma nic niezwykłego, Angora tak ma od kilku
A myślałem po aferze taśmowej że to jednak coś wartego przeczytania.