Wpis z mikrobloga

• 0
@Poludnik20: t-shirt z second handu 2-3 lata temu gdy była jeszcze złotówka za sztukę. Dobry rozsciągliwy, szybko schnący materiał. 2. Kamizelka Kiprun 10 l. po dużej obniżce, ostatecznie 100 zł przez aplikację Decathlonu (0 zł koszty wysyłki w ramach promocji aplikacji); 3. Spodenki - i tu odkrycie - 20 zł przed Lid on-line (było kupowane z innymi rzeczami więc też nie placilem za dostawę). Spodenki są super! Naprawdę. Na majtki
  • Odpowiedz
  • 1
@sarnita: mało. Takie przebiezki. Ostatnio na dworzec sobie biegam. Policz od Biedronki przy Wandy Panfil w Tomaszowie Mazowieckim bo tu mieszkam na dworzec PKP w Tomaszowie Mazowieckim. Bardzo chciałbym stąd wyjechać już i ten odnawiany dworzec to dla mnie jak port w Gdyni.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
3. Spodenki - i tu odkrycie - 20 zł przed Lid on-line (było kupowane z innymi rzeczami więc też nie placilem za dostawę). Spodenki są super! Naprawdę. Na majtki zakładasz i nic nie trze.

@Poludnik20: bo mam Adidasa po ojcu i musiałem wyciąć te wewnętnrze gacie bo było za grubo. Potem zawsze gdy widziałem, że są wewnętrzne gacie w spodenkach to rezygnowalem, bo myślałem, że będę musiał je za każdym
  • Odpowiedz