krdewra krdewra wczoraj, 06:12:47 via Wykop 3 + @nie_lubie_tolkiena: Wybuchłem śmiechem w metrze. Sprawdźcie sobie na wikipedii co to jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pipipisda pipipisda wczoraj, 06:50:51 via Wykop 0 + @krdewra: wielki zaszczyt rączki całuję wielkiego jegomośća ze stolicy metrem jeżdżącego. Chciałem dopytać. Wasze panienki 3-0 w pisde z Motorem tak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
krdewra krdewra wczoraj, 06:53:47 via Wykop 0 + Wasze panienki 3-0 w pisde z Motorem tak?@pipipisda: Jeżeli piszesz o meczu piłki nożnej to nie wiem bo jaranie się piłką nożna to ciota, c--j i pedalstwo... panie kibic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie_lubie_tolkiena nie_lubie_tolkiena wczoraj, 07:23:19 via Wykop 17 + @krdewra: Metr - podstawowa jednostka długości w międzynarodowym układzie jednostek miar (SI). Nie rozumiem.Pokaż spoiler
pipipisda pipipisda wczoraj, 09:10:34 via Wykop 0 + @krdewra: ostatni mecz oglądałem 3 lata temu i to c--j wie z kim więc słabo z tym fanem XD
Bury_Zenek Bury_Zenek wczoraj, 10:41:27 via Wykop 1 + Metr - podstawowa jednostka długości w międzynarodowym układzie jednostek miar (SI).@nie_lubie_tolkiena: W Warszawie mają większe metry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: b062zz
Pobierz@pipipisda: Jeżeli piszesz o meczu piłki nożnej to nie wiem bo jaranie się piłką nożna to ciota, c--j i pedalstwo... panie kibic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie rozumiem.
@nie_lubie_tolkiena: W Warszawie mają większe metry ( ͡° ͜ʖ ͡°)