Aktywne Wpisy

gabrysianowa +131
źródło: 1000001582
Pobierz
r5678 +5
Nie ma to jak spontaniczne hobby...
Nie mam o tym zielonego pojęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tyle co podstawy z ai. Doradził też ten model.
jakby miało leżeć i obrastać kurzem to cena
Nie mam o tym zielonego pojęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tyle co podstawy z ai. Doradził też ten model.
jakby miało leżeć i obrastać kurzem to cena
źródło: temp_file8826293595966413442
Pobierz

źródło: image
Pobierz@doczko123: Z ciekawości, co mieli twoim zdaniem zrobić? Czekać aż w Bułgarii ktoś przyjedzie z paliwem lotniczym od innego dostawcy? Pewnie z innego kraju by musieli z tym paliwem jechać. Tylko po to aby zatankować samolot.
Wiem, to by fajnie działało pod publiczkę. Coś jak DUUUUUUUUUUUUUUŻY samolot z maseczkami.
@ipkis123: ej, to może kupujmy taniej paliwo z rosji aby mieć więcej kasy na drony dla ukrainy?
@orkako: Jakie I kto jest tą drugą stroną? Gasprom w Bułgarii istnieje, ale jest całkowicie odcięty od ruskiej "centrali".To zupełnie inna firma bez żadnej zależności od ruskich i nijak na niej nie zarabiają. Po co pierdzielisz jak nie wiesz?
@Gjbgghbhhjj: Nie jestem w temacie ale brzmi to bardzo naiwnie
@doczko123: Ukraina cały czas kupuje produkty rafinowania z rafinerii w Słowacji i w Węgrzech, które zaopatrują się w ropę z kacapii, więc nic nowego w sumie
Pamietasz te plonace rafinerie? No to nie tylko benzyna... ;)
Wlasnie najlepiej byloby skupic cale zapasy Lukoilu...
A dzis i na dniach kolejne rafinerie poszly na droge do Jerusalem. ¯\(ツ)/¯
Tanio w Rossiji to juz bylo.
Poza tym: Rosja po raz pierwszy w historii importuje paliwo z kraju do ktorego wczesniej je wysylala.
Przezylem jeden upadek ZSRR, przezyjemy i drugi... Heh. Nie ma przypadkow. Sa znaki. XD