Aktywne Wpisy

Marek_Tempe +18

Larsberg 0
Coś jest bardzo nie tak z tą grą. Obraz w ruchu nie jest płynny pomimo wyskiego fps.
Zobaczie jak wszystko drga i przyskakuje podczas sterowania kamerą za pomocą myszy.
Nie wiem jak to wygląda u was ale dla mnie ten tytuł jest obecnie niegrywalny na PC.
Grałem już w kilka produkcji na Unreal Engine 5 i miały swoje bolączki ale takiego barachła technicznego to jeszcze nigdy nie widziałem.
#thebloodofdawnwalker #
Zobaczie jak wszystko drga i przyskakuje podczas sterowania kamerą za pomocą myszy.
Nie wiem jak to wygląda u was ale dla mnie ten tytuł jest obecnie niegrywalny na PC.
Grałem już w kilka produkcji na Unreal Engine 5 i miały swoje bolączki ale takiego barachła technicznego to jeszcze nigdy nie widziałem.
#thebloodofdawnwalker #

źródło: PXL_20260810_205719497.LONG_EXPOSURE-01.COVER
Pobierz@wspomnienieciszy: Tamtejsze schronisko wspominam jako jedno z gorszych w jakim kiedykolwiek byłem. Odwiedziłem je co prawda kilka lat temu, ale pamiętam, że uderzył mnie głęboki PRL i ponurość tego miejsca.
W odrodzeniu sa pokoje bez gniazdek czy dostepu do gotowania.
Fakt placisz 2x mniej niz przez booking, ale komfort zerowy.
Nie uwazam schronisk, chyba, ze w ostatecznosci lub z braku alternatywy. Po calym dniu chodzenia nie pojdziesz ot tak spac bo 7 innych osob w kolejce czeka na prysznic i kazda co chwile lata do pokoju. ( ͡° ͜ʖ ͡