@adrninistrator: jak chcesz mieć zieleń to idź do lasu albo parku. Centrum miasta to nie jest miejsce na zieloną oazę. Najlepiej usuńmy wszystkie miejsca parkingowe i posiejmy trawę, aby psiecka miały gdzie srać. Tylko później niech miejscowi nie narzekają na korki jak się studenci zjadą i ludzie wrócą z urlopów. Ja w centrum bywam rzadko bo nie mam po co, więc w sumie mam to gdzieś.
@Magiel-19: zatem biurowce, restauracje, żabki i wszystko inne zaopatrujmy bryczkami. Będzie zielono i ecofrendly. Poza tym ludzie tam mieszkający też mają samochody, bo ludzie potrzebują samochodów. Dla nich świat nie kończy się na centrum miasta.
@adrninistrator: Zakopali tunel, posadzili parę drzew, a się w ratuszu cieszą jak by wybudowali drugie Burdż Chalifa. Mogli lepiej wykorzystać swoje arduino
@Magiel-19: ty ale wiesz że nie każdy mieszka w warszawie? i ja np pcham się do centrum autem, bo lubię PURO hotel i fajnie by było aby miasto dawało możliwość do niego dojechać.
Jakie fajne śniadania robicie sobie do pracy poza kanapkami? Szukam inspiracji bo już te buly mi się przejadły. Niestety nie może być to nabiał ani owsianka, pochwalcie się #pracbaza #praca #jedzenie #gotujzwykopem #januszex
@andbatros: w jaki sposób?
@mk321: ale to w październiku jak studenci i szkoły wrócą
@adrninistrator: