adrninistrator

Podobają ci się zmiany nowego centrum Warszawy?

• Tak 64.6% (73)
  • Nie 35.4% (40)

113 głosy

3
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Magiel-19
@Scybulko: Ale bez kitu, po jakiego grzyba pchać się autem do centrum, jak możesz tam dotrzeć dosłownie wszystkim poza samolotem?
13
adrninistrator
@mk321: jakich korków? Nie ma żadnych korków
7
Scybulko
@adrninistrator: jak chcesz mieć zieleń to idź do lasu albo parku. Centrum miasta to nie jest miejsce na zieloną oazę. Najlepiej usuńmy wszystkie miejsca parkingowe i posiejmy trawę, aby psiecka miały gdzie srać. Tylko później niech miejscowi nie narzekają na korki jak się studenci zjadą i ludzie wrócą z urlopów. Ja w centrum bywam rzadko bo nie mam po co, więc w sumie mam to gdzieś.
4
Scybulko
@Magiel-19: zatem biurowce, restauracje, żabki i wszystko inne zaopatrujmy bryczkami. Będzie zielono i ecofrendly. Poza tym ludzie tam mieszkający też mają samochody, bo ludzie potrzebują samochodów. Dla nich świat nie kończy się na centrum miasta.
3
adrninistrator
@Scybulko: dlaczego tak bardzo martwisz się o innych? Jeżeli tam nie mieszkasz to co cię to obchodzi?
3
framugabezdrzwi
jak ktoś odpowiedział 'nie' to niech napisze czemu
2
andbatros
andbatros
@adrninistrator: Zakopali tunel, posadzili parę drzew, a się w ratuszu cieszą jak by wybudowali drugie Burdż Chalifa. Mogli lepiej wykorzystać swoje arduino
1
haabero
Mogli lepiej wykorzystać swoje arduino

@andbatros: w jaki sposób?
1
LetticeDeVries
@adrninistrator: jest super, mogliby tylko jeszcze meneli w-----ć, żeby nie było strachu iść pod PKiN po 22
1
zenon_z_chorzowa1
zenon_z_chorzowa1
@Magiel-19: ty ale wiesz że nie każdy mieszka w warszawie? i ja np pcham się do centrum autem, bo lubię PURO hotel i fajnie by było aby miasto dawało możliwość do niego dojechać.
1
mk321
@adrninistrator daj zdjęcie tych korków po zmniejszeniu ulicy o jeden pas.
0
WolnyBLN
daj zdjęcie tych korków po zmniejszeniu ulicy o jeden pas.

@mk321: ale to w październiku jak studenci i szkoły wrócą
0
adrninistrator
@zenon_z_chorzowa1: przecież daje ci możliwość dojechania do tego hotelu lol
0
Sylwiusz_89
Sylwiusz_89
Głos na nie
@adrninistrator:
0
Magiel-19
@zenon_z_chorzowa1: Nikt Ci nie zabrania. PURO ma parking i możesz przecież tam zaparkować
0