Aktywne Wpisy

LuznaPusi +1
chodzi mi po głowie ostatnio, żeby pójść pierwszy raz na dive tylko kurde jakoś dziwny koncept xd
no i chciałbym tylko loda bez ruchania, ale jak sobie pomyślę, że miałbym powiedzieć "dzien dobry pani prostytutko ja chciałbym tylko loda, bo r----c mi sie nie chce" to jakoś dziwny vibe
no i chciałbym tylko loda bez ruchania, ale jak sobie pomyślę, że miałbym powiedzieć "dzien dobry pani prostytutko ja chciałbym tylko loda, bo r----c mi sie nie chce" to jakoś dziwny vibe

DOBREJ NOCY, WY PAJĘCZAKI Z PODGROMADY ROZTOCZY.
źródło: 1000702741
Pobierz

Tym razem napisał tak jak jest.
#nieruchomosci #polska #gospodarka
np.
Z kolei w jego ostatnim filmie tak bardzo się odkleił że warto od razu przeczytać komentarze pod nim:
https://www.youtube.com/watch?v=AdM4-h6RSQg
źródło: gdziesadzieci-gwiazdowski
Pobierz"Czyli bezdomni mają tyle dzieci co posiadający domy/mieszkania ? Za komuny była nadzieja i szansa na własny kąt, dziś trzeba by wygrać w totolotka. Jedna pensja idzie na wynajęcie mieszkania a druga n a życie, gdzie tu miejsce na dziecko ? Wystarczy że jedno zachoruje i albo ulica albo głodówka."
"Ekonomicznie dojechali ludzi i tyle i dojeżdżają cały czas . Brak pracy dla młodych w latach 2000 ,
źródło: gdziesadzieci-gwiazdowski2
Pobierzdokladnie to co napisalem podtrzymuje - ma swoj poglad i go uzasadnia przykladajac wagi do tych elmentow, ktore ON uwaza za wazniejsze... dlatego ekonomia w ogole nie powinan byc nazywana nuaka, bo tu niczego w zasadzie