SZYMON_2209
#axeliocontent
https://www.youtube.com/watch?v=BzkWjiTeQAs
Axelowi łzy trochę pociekli dla jego. Sami zobaczcie i dajcie znać co o tym myślicie
7
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Bandurek
@Plp_: to jest kawał śmierdzącego lenia. Ani do nauki, ani do roboty. Wcale się nie dziwie że go matka pogoniła z mieszkania. Ile można trutnia hodować?
8
SZYMON_2209
@KKK49: Słyszałem że przez niego to alternatywka i Miecugow zmienili miejsce zamieszkania a tak po za tym to gość miał c-----e życie w przeszłości, to jeszcze dopadła go Klątwa Warmiańska. Przynajmiej przestał się Farbować na różowo i jakoś tyra w tym swoim świecie. Mógł zrobić mały remont bez lakierowania i rozbierania go do gołej budy.
2
SZYMON_2209
@xxoxox: Wsęsie że udaje poszkodowanego płacząc jak na tym filmie żeby ktoś mu dał garaż?
2
xxoxox
xxoxox
@SZYMON_2209: Tak i przy okazji znaleźć kupca na swojego ulepa. Może szuka frajera wśród nowego narybku widzów, który nie zna jego backgroundu.

BTW koleś chce kupić dom a nie stać go by porządnie wyremontować starego poldka, ba nawet na kabelek czy kamerkę musi żebrać xD
2
zandarm97
@KKK49: Jak jemu szkoda było 150 zł na szlifierkę oscylacyjną tylko ręcznie jechał a parobków opłacał kebabami XD
2
Lardor
@SZYMON_2209: jak by mu ktoś kazał to remontować xd. Jak to mówią chcącemu nie dzieje się krzywda
2
SZYMON_2209
@Lardor: Jeszcze mnie to r---------a że gadał na tym filmie że ma samych nienormalnych ludzi wokół siebie XD
2
SZYMON_2209
@Lardor: Też to samo chciałem powiedzieć ;-)
2
SZYMON_2209
@piotrus_pirat: W Żyrardowie założył legowisko kuc Białostocki
2
KKK49
KKK49
@SZYMON_2209: Trochę mi go żal ,ale nadal nie zrozumiałem co ma dać ten remont ? Mógł go odstawić w inne miejsce bez tego całego remontu
1
xxoxox
xxoxox
@SZYMON_2209: A to nie jest jakaś pasta by wzbudzić litość i naciągnąć kogoś na garaż?
1
KKK49
KKK49
@xxoxox: Robi remont na szybko i tanio a wymyśla nakładki za 300 zł , szuka tylnych lamp jakichś wynalazków o zmianie przodu nie wspominając 😅
1
SZYMON_2209
@Lardor: Jak widać, zaktualizowany sposób Axela robienia z siebie ofiary ''Lament Bębeński" jak Kononowicz.
I teraz będzie płakał przed kamerą prosić o żeczy i części do tych gruzów zamiast się wziąść w garść i robić jak normalny człowiek-. Teraz będzie ryczał jak byk przed kamerą. Przekonacie się że tak będzie.
1