Wpis z mikrobloga

Ciekawe co obajtek miał w głowie podczas tego jak dziadki opętane śpiewały to obok niego XD

@UsmiechnietyAnon: chłopie, przecież on ileś lat był wójtem (tak, WÓJTEM) Pcimia, przecież pewnie co drugą niedzielę i w każde jedne dożynki walił z chłopami wódę na wsi, więc myślę, że czuł się tam jak ryba w wodzie
  • Odpowiedz
@vinmcqueen: no było wrzucone i ja też sobie skomentowałem, mam takie samo prawo jak i Ty do tego.
pociski na Trumpa najczęściej są przynajmniej związane z giełdą, jego wpływem na nią, kłamstwami, cieśniną i ustawianiem swoich kolesi. mnie nie obchodzi czy to obajtek czy tusk, po to mam politykę na czarnej liście żeby nie czytać i nie oglądać tego propagandowego gówna
  • Odpowiedz
@el_Vladi: k---a następny, "zacząłem politykowanie" bo odpisałem sobie dla jaj do jednego komentarza, że Obajtek jako wójt Pcimia pewnie nieraz chlał wódę w takim towarzystwie i za chwilę zdążyłem zapomnieć i o tym wpisie i o tym komentarzu - jak to jest politykowanie to xD

w------e miałem w tę przeróbkę, równie dobrze mogłaby być z marszu platformy albo modłów ludów plemiennych afrykańskiego zadupia

a dobra, bo on nie wołał Ciebie,
  • Odpowiedz
@vinmcqueen: jak nie trzymasz ciśnienia to sobie spróbuj ulżyć jakoś poza internetem, skoro przerasta cie kulturalna rozmowa na argumenty. a jak chamie nie rozumiesz po co są tagi i na czym polega ich obserwowanie i czarnolistowanie to przynajmniej nie zatruwaj życia innym ze swoją sowiecką mentalnością "c--j ze wszystkimi, ja wielki pan robię co chce, ja najważniejszy JA JA JA"
  • Odpowiedz
@FelariPumpura: nie ja się pierwszy p---------m i nie ja nieotagowałem wpisu jak należy więc pal gumę, odpisałem ci na poziomie na jaki zasługujesz, bo nie chce mi się wchodzić w polemikę na temat gównowpisu pod tagiem gdzie 3/4 wpisów to jest jojczenie na wyniki, memy i shitposting

"sowiecką mentalnością" xD i ktoś tu się pruje o politykowanie
  • Odpowiedz