@LevonDaratt: oj tak bystry i inteligentny facet jak Devon Larrat wstydziłby się, że ktos taki twojego pokroju ma jego wizerunek na avatarze.. zaprezentowales wlaśnie dno.. ale tego się można po was spodziewać sekciarze
@poster900: mówił w tym wywiadzie dlaczego większość świata armwrestlingu go nie lubi? ;) Ty śledzisz jego karierę a ja siedzę w tym środowisku i chcesz mnie jeszcze pouczać ;)
@poster900: w najbliższą niedzielę w Kosakowie koło Gdyni Zabetonowany Tomek organizuje zawody, przyjdź pogadaj z nami, popytaj :) prawdziwe życie to nie rolki na Instagramie
@LevonDaratt: co Ty za poziom porownujesz xD hahah Devon to jesr nr 2, może 3 całego swiata... co Ty mi z Tomkiem wyjezdzasz xD ma swoje sukcesy, ale to nie jest poziom najlepszych
@poster900: east vs west to nie cały świat tylko mały wycinek WAFu, żeby rozwiać Twoje wątpliwości Kamil Jabłoński jest top 6 a są w Polsce konie które robią go bez problemu, jeszcze raz Ci powtórzę prawdziwe życie to nie Instagram a Ty nie wiesz nic o świecie armwrestlingu.
@poster900:Nie wiesz chociażby co to IFA co to WAF i różnicach między nimi. Nie masz zielonego pojęcia o tym świecie wzbudzasz tylko uśmiech politowania. Jednakże z czystego serca zapraszam, polecam ale jednocześnie ostrzegam że to bolesny i wymagający samozaparcia sport.
@poster900: to nie miejsce na dyskusję o tym. Znajdź jakiś klub nauczą Cię, po roku będziesz silniejszy niż 90% społeczeństwa. Sport tani, ręce bolą, polecam.
źródło: 1000013664
Pobierzźródło: 1000033798
Pobierz