Wpis z mikrobloga

@Das_Ungeheuer_von_Danzig: a najlepsze to płakanie o "prymitywów" i że sezonowcy przyszli na tag XD https://wykop.pl/wpis/87026359/najbardziej-mnie-w-zakonczeniu-mistrzostw-cieszy-z

I jeszcze te zwidy że z karła śmieją się psychofani Ronaldo, nic tylko jednego z drugim w kaftany pozawijać, a myślałem że to na #f1 hejterzy Maxa (udający fanów Merca i McLarena) są odklejeni, a tu 10x gorzej ( ͡º ͜ʖ͡º)

@F1A2Z3A4 „od wczoraj” to jest taki
@melquiades +28
Najbardziej mnie w zakończeniu mistrzostw cieszy że ta banda sfrustrowanych prymitywów i odklejonych januszy, jaka obrzydzała ten tag przez cały mundial, wyniesie się stąd wreszcie i wszystko wróci na swoje eksperckie tory. Większego psychiatryka niż tu był podczas mistrzostw to nie ma nawet na tagach politycznych podczas kampanii
  • Odpowiedz
I jeszcze te zwidy że z karła śmieją się psychofani Ronaldo, nic tylko jednego z drugim w kaftany pozawijać, a myślałem że to na #f1 hejterzy Maxa (udający fanów Merca i McLarena) są odklejeni, a tu 10x gorzej ( ͡º ͜ʖ͡º)

@anomaly_: powiem inaczej, ja myślałem że fanatycy Maxa są odklejeni ale to jest nic w porównaniu z fanatyzmem kibiców Messiego albo Ronaldo
  • Odpowiedz