@SlepyBazant: Żarcia nie oszczędzałem. Za to kiedy przypadkiem drogi zawiodły mnie do alejki z kolorowymi alkoholami w markecie, naszła mnie chęć popróbowania jakichś lepszych butelek bourbona i rumu. Wtedy uświadomiłem sobie, że za te parę stówek wolałbym sobie kupić jakieś fajne perfumy, na przykład Viride albo Brutus od Orto Parisi i flaszki odłożyłem na półkę.... Co te perfumy robią z człowiekiem...
@Pirat200: u mnie w tym roku w styczniu postanowienie smrody > a-----l wygrali definitywnie. Od września 2025 nie kupiłem żadnego alkoholu a na alejki z w----y już nawet nie wchodzę. 2 x dobra w----y i masz wspaniałego flaka który cieszy dłużej a i łeb nie boli (o ile jie przegniesz z prysznicem ( ͡°͜ʖ͡°))
@SlepyBazant: Odkąd zacząłem zaglądać na tag, stale kupuję perfumy na olx a to przekłada się na to ze korzystam ze wsparcia w postaci darmowych posiłków w jadłodajniach oraz z pomocy w Miejskim Centrum Wsparcia Osób Bezdomnych i Uzależnionych.
Jest w pytę Mirki, Nigdy jak nie w tym epizodzie życia nie miałem tylu pieniędzy
cale zycie mylam opakowania po jogurtach, sciagalam etykiety, plukalam kartony i butelki zeby potem zamieszkac w bloku i zdac sobie sprawe, ze wystarczy jedna osoba (ktora zawsze sie znajdzie), zeby ta cala segregacja nie miała sensu
#perfumy
kupowłeś(-aś) kiedyś gorsze jedzenie, żeby mieć na flaka?
Czy ten flakon który wystawileś z opisem
Jest wciąż aktualny?
Odkąd zacząłem zaglądać na tag, stale kupuję perfumy na olx a to przekłada się na to ze korzystam ze wsparcia w postaci darmowych posiłków w jadłodajniach oraz z pomocy w Miejskim Centrum Wsparcia Osób Bezdomnych i Uzależnionych.
Jest w pytę Mirki,
Nigdy jak nie w tym epizodzie życia
nie miałem tylu pieniędzy