Aktywne Wpisy

michal-golkowski +266
Dzieeeń dobry, Wykop!
Kłania się Michał Gołkowski - pisarz science-fiction i fantastyki, tłumacz symultaniczny języków kilku, ostatnio lepiej znany jako "ten gość od tłumaczenia Trumpa".
Poza tym, że od kilkunastu lat zarzucam czytelników książkami (podobno 35+ książek, ktoś to kiedyś policzył), to ostatnio w ramach wypadku przy pracy zdarzyło mi się popełnić reportaż o dekonstrukcji ruskiej propagandy, w ramach prac nad którym pojechałem do walczącej Ukrainy, żeby tam porozmawiać z ruskimi jeńcami wojennymi, a
Kłania się Michał Gołkowski - pisarz science-fiction i fantastyki, tłumacz symultaniczny języków kilku, ostatnio lepiej znany jako "ten gość od tłumaczenia Trumpa".
Poza tym, że od kilkunastu lat zarzucam czytelników książkami (podobno 35+ książek, ktoś to kiedyś policzył), to ostatnio w ramach wypadku przy pracy zdarzyło mi się popełnić reportaż o dekonstrukcji ruskiej propagandy, w ramach prac nad którym pojechałem do walczącej Ukrainy, żeby tam porozmawiać z ruskimi jeńcami wojennymi, a
źródło: 079n
Pobierz
PodniebnyMurzyn +33
Faceci z----------a i powodują najwięcej śmiertelnych wypadków, ale za to jak NIEKTÓRE baby jeżdżą, to są myślami wszędzie, tylko nie za kierownicą
#polskiedrogi
#polskiedrogi
źródło: image_picker_940FE9D8-C99C-416F-8288-71AA6F4291B2-10598-00001836051BB880
Pobierz

https://www.youtube.com/user/passion4profession/videos
świetny kanał jeśli chodzi o rutyny treningowe na własnym ciężarze ciała, właśnie sobie dałem niezły wycisk i pomyślałem, że jakiś mireczek też by chciał, a znudziło mu się już robienie non stop tego samego.