Wpis z mikrobloga

https://x.com/TomaszGrzywacz3/status/2069827617554133308 Raz jeszcze napiszę: Order dla Zełeńskiego, IPN do likwidacji. Nikt nie zrobił tyle w popularyzacji na świecie ukraińskiego ludobójstwa jak obecny prezydent Ukrainy.

Od Singapuru po Los Angeles. Wszędzie o tym mówią i nie w kategoriach pozytywnych dla Ukrainy (co leży w naszym interesie) ( ͡ ͜ʖ ͡)

Miło na serduszku strasznie, dziękujemy #ukraina dziękujemy #zelenski dziękujemy #nawrocki
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mercatoneun0s: wlasciwie to cala ruska narracje zaczyna tam masakrowac ale rozumiem ze rozkazy i ze nikt nie sprawdzi xD
najpierw tlumaczyla kim jest upa i potem zaczela mowic

"wiadomo ze nie usprawiedliwa to agresji rosji i proby denazyfikacji"
"zelenski nie gloryfikuje nazistow"
"denazyfikacja to odklejka putina"
  • Odpowiedz
@mercatoneun0s:
Coś kłamiesz.
Na mirko pisali, że Nawrocki źle zrobił i nikogo poza polakami to nie obchodzi i na zachodzie będą się śmiać z polaków.

btw
ogólnie sporo ukraińskich obywateli uważa ruch Zelenskiego za żenujący i widać, że są tam bardzo mocno podzieleni. Ogólnie mi szkoda tych zwykłych, normalnych ukrów zwłaszcza tych mieszkających w Polsce bo to oni będą mieli
  • Odpowiedz
@Protectorx: jeśli chodzi o gesty którymi można by im dowalić, to wystarczy że alfons rozpisze referendum "czy popierasz Polskie weto w sprawie akcesji UA do UE?" a tusk powie że bedzie respektować wynik xD
  • Odpowiedz
@mercatoneun0s: tak jak pisałem :) Ukraina szkodzi tylko sobie, a to co silniczki mówią - że nie wypada... to kretyni.

Jak front jest ustabilizowany, to można walić w ukrainę. Jak front jest na korzyść rusków - to skupić się trzeba na pomaganiu.
  • Odpowiedz
@mercatoneun0s: to jest p------e bo jakiś projekt u mnie nazywa się bandera od hiszpańskiego słowa a ostatnio nas przepraszał manager amerykański, że się tak nazywa projekt xd

Takto przez kilka lat bez problemu nikt o tym niewiedział teraz w readme nawet dodali sekcje że to od hiszpańskiego
  • Odpowiedz