Wpis z mikrobloga

@CCH5OH: MUSIMY IGNOROWAĆ GLORYFIKACJĘ ZBRODNIARZY W FANTOMOWYM KRAJU NA ZACHODNIEJ KROPLÓWCE, O PKB WIELKOŚCI MIASTA WOJEWÓDZKIEGO, Z KOSMICZNĄ KORUPCJĄ, BEZ SPRAWIEDLIWEGO SĄDOWNICTWA, BO NIE DOSTANIEMY KONTRAKTUFFFF!!!!!!!!!!
  • Odpowiedz
@CCH5OH: a po co ci ta odbudowa Ukrainy ? Żeby okradli inwestorów ? Już pokazali przedsmak we Lwowie jak wykiwali tamtych
Niech się Niemcy z nimi szarpią xD ja tylko czekam na ten wyborny cyrk
  • Odpowiedz
@Leniek: w Polsce nacjonalizm nie opiera się na gloryfikacji ludobójców kobiet i dzieci , taka subtelna różnica że przeciętny Polak ma jakieś granice moralne
A gdyby ktoś spróbował gloryfikować takich ludzi to by osobiście dostał ode mnie liścia
Ja sama się uważam za prawaka ale nie życzę nikomu śmierci ani niczego złego a akceptowanie zabijania dzieci mnie doprowadza do furii
  • Odpowiedz
@Linnior88: chodzi o uczestnictwo w zyskach przecież. Gospodarka musi pracować żeby się rozwijała. Jak będą wałki to muszą płacić kary. Ale no nasze państwo nie jest odpowiednie do asertywnym dochodzeniu swoich praw czy tam umów
  • Odpowiedz
@CCH5OH: choćby polska im zamontowała złote kible w domach to by nie dopuścili polski do niczego a dlaczego ? Bo dla nich polak to synonim zla i ciemiężyciela , oni by woleli zapłacić Niemcowi 2 razy tyle niż Polakowi dać zarobić , oni mają duże kompleksy co do Polski i fobie że im zajmiemy kraj chociaż nikt o zdrowych zmysłach by nie chciał tego piertolnika , mi się wydaje że
  • Odpowiedz
@CCH5OH: spójrz prawdzie w oczy jak nie bataliony UPA to Żeleński by wymyślił coś innego żeby się z nami poklocic , tylko głupi nie rozumie tego że to był jego plan od początku żeby Polaczków "ciemiężycieli historycznych " wykorzystać a później wykopać
Polacy są rusofobiczni a dla odmiany wschód Europy ma polonofobie i tak to się życie kręci
Ale no i faktor etniczny jeszcze słowianie z reguły się nienawidzą ,
  • Odpowiedz
@CCH5OH: polska jest żenująco słaba w negocjacjach z kim kolwiek , polak myśli że jak coś komuś da to ten ktosiek się odwdzięczy a większość narodów takiej mentalności nie ma , to jest nasze polskie myślenie .
Dlatego polska nie powinna się w nic mieszac bo naszym politykom szybko mięknie rura.
  • Odpowiedz
@czerwonykomuch: oczywiście, że wychodzimy z pozycji siły, ale prezydent rp ujadający jak pijany sebek na dzielni, to chyba najgorszy możliwy sposób przywołania Zełeńskiego do porządku. Takie rzeczy robi się tylnymi kanałami dyplomatycznymi. Zdanie Ukraińców mnie g*wno obchodzi, bo będą wierzgać jak dzicy żebyśmy ich nie skolonizowali gospodarczo, ale przed krajami zachodu wyszliśmy na taką samą bandę dzikusów jak ruscy i Ukraińcy, co się będą okładać łopatkami w piaskownicy.
  • Odpowiedz