Wpis z mikrobloga

@beer_man:

No właśnie bida Panie z alternatywą...

W robocie, w ubiegłym tygodniu podłączyli nam router LTE z Plusa. Nielimitowany transfer za +/- 100 zł/mc. Net śmiga przednio, szczególnie porównując z usługami Orange, które
  • Odpowiedz
@testowyandrzej:

Wiem, że życie bez tv jeszcze jest dosyć niszowe, ale w tę stronę idzie technologia. Za kilka lat nie będzie naziemnej TV, a cały kontent będzie ciągnięty po sieci. Nie wspominam nawet o urządzeniach mobilnych.

Rozumiem, że to biznes i boją się odpływu ludzi, którzy płacą grubą kasę co miesiąc za rozbudowane pakiety tv.

Nie mniej jednak piętnuję taki brak elastyczności i ignorowanie potrzeb abonentów.
  • Odpowiedz
@syn_bogarta: Ja Ci powiem tak, teraz sporo osób narzeka na UPC (nie bronie ich i tam nie pracuje) ale generalnie moim zdaniem po prostu zmieniają całą infrastrukturę łącza i przez to są te niedogodności. Sam swojego czasu też narzekałem, ale teraz już jest wszystko ok.
  • Odpowiedz
@beer_man:

Na jakość generalnie nie narzekam, poza tym, że na 60MB nie mogę spokojnie meczu obejrzeć.

Bardziej mi się nie podoba polityka wobec klientów, takich jak ja, czyli bez telewizorowych.
  • Odpowiedz
  • 0
@beeper:

Nie kupuję dostępu do tv, bo nie mam telewizora. Z upc mam wykupiony tylko szybki internet, nic więcej. Chciałbym mieć możliwość sporadycznego dostępu do programów tv, którą oferowali do niedawna.

Teraz sępy z upc się wycwaniły i zmuszają mnie do kupna pakietu net+tv, czego na bank nie zrobię. Ot, tacy holenderscy spryciarze...
  • Odpowiedz