Aktywne Wpisy

CrispySabcia +28
#slubodpierwszegowejrzenia
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
źródło: 1000066444
Pobierz
0total_eclipse0 +24
#hotelparadise Nic nie było dla mnie ważniejsze w tamtym momencie, tylko zdrowie taty, dlatego poszłam do programu w TV, chlałam na umór, kombinowałam,byłam fałszywa i wszystkich denerwowałam( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: temp_file7582196271433026553
Pobierz

No właśnie bida Panie z alternatywą...
W robocie, w ubiegłym tygodniu podłączyli nam router LTE z Plusa. Nielimitowany transfer za +/- 100 zł/mc. Net śmiga przednio, szczególnie porównując z usługami Orange, które
Wiem, że życie bez tv jeszcze jest dosyć niszowe, ale w tę stronę idzie technologia. Za kilka lat nie będzie naziemnej TV, a cały kontent będzie ciągnięty po sieci. Nie wspominam nawet o urządzeniach mobilnych.
Rozumiem, że to biznes i boją się odpływu ludzi, którzy płacą grubą kasę co miesiąc za rozbudowane pakiety tv.
Nie mniej jednak piętnuję taki brak elastyczności i ignorowanie potrzeb abonentów.
Na jakość generalnie nie narzekam, poza tym, że na 60MB nie mogę spokojnie meczu obejrzeć.
Bardziej mi się nie podoba polityka wobec klientów, takich jak ja, czyli bez telewizorowych.
Nie kupuję dostępu do tv, bo nie mam telewizora. Z upc mam wykupiony tylko szybki internet, nic więcej. Chciałbym mieć możliwość sporadycznego dostępu do programów tv, którą oferowali do niedawna.
Teraz sępy z upc się wycwaniły i zmuszają mnie do kupna pakietu net+tv, czego na bank nie zrobię. Ot, tacy holenderscy spryciarze...