Aktywne Wpisy
nowszyja +1242
Zwycięzca Grand Press Photo 2026 znany! Zdjęcie przestawia polskiego lekarza, który odpoczywa po operacji drenowania budżetu Szpitala Południowego w Warszawie.
#lekarz #lekarski #konowalposting #afera #lekarz100k #heheszki
#lekarz #lekarski #konowalposting #afera #lekarz100k #heheszki
źródło: HLA1ckFWQAAw6Fo
Pobierz
lubie-sernik +13
W przyszłym tygodniu planuje iść sprawdzić #perfumy MITH w Bangkoku.
Polecało mi je kilka osób tutaj.
Na jakieś konkretne mam zwrócić uwagę? Bo z tego co widzę na stronie to wybór jest duży.
Polecało mi je kilka osób tutaj.
Na jakieś konkretne mam zwrócić uwagę? Bo z tego co widzę na stronie to wybór jest duży.

![Moja mama mogła żyć, ale nie było dla niej miejsca [na OIMIE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/d58140d2e77085c69d1acf192736e4f5aa8a2f3cd44b5a6317588b87f12d3322,q80.webp)

Czy wiecie, że podczas UFC 250: Freedom bokserzy nie mogli walczyć?
Paradoksalnie, większym zaskoczeniem jest dla mnie to, że obecność prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej przeszła niemal bez echa. Nawet Wikipedia milczy na ten temat.
Wzmiankę znalazłem jedynie na Instagramie Jan Błachowicz.
A przecież nie każdego dnia prezydent Polski uczestniczy w wydarzeniu tej rangi. To symboliczny moment, pokazujący, że Polska jest obecna i widoczna na światowej scenie. Powód do dumy dla każdego patrioty.
#polityka #prezydent
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Żeby być z tego dumnym, trzeba być patriotą. Szkoda tylko, że rosyjskim. Puszczam, bo zabawny troll.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Przecież on nikogo nie obchodzi. Nawet Trump powiedzał, ze nie chce z nim rozmawiać xD