Wpis z mikrobloga

@keep_it_real: Ten mundial jest kpiną ze sportu i naszej cywilizacji. Stany Złajdaczone są dojone przez pasoŻytów za ok 10 lat zmienią żywiciela na Indie/Chiny. A USA upadłe rozbrojone z żołnierzami LGBTQZ+. Obecnie na terenie USA znajduje się ok 200 tys ludzi potencjalnych najemników do wrogich armii w razie konfiltu na terenie stanów zjednoczonych.. Zostali wpuszczenie przez os 10 lat..i czekają tylko na b--ń i sygnał .FEMA ma dla nich robote
  • Odpowiedz
  • 9
Ten mundial jest kpiną ze sportu i naszej cywilizacji. Stany Złajdaczone są dojone przez pasoŻytów za ok 10 lat zmienią żywiciela na Indie/Chiny. A USA upadłe rozbrojone z żołnierzami LGBTQZ+. Obecnie na terenie USA znajduje się ok 200 tys ludzi potencjalnych najemników do wrogich armii w razie konfiltu na terenie stanów zjednoczonych.. Zostali wpuszczenie przez os 10 lat..i czekają tylko na b--ń i sygnał .FEMA ma dla nich robote zlecenie:) Wiem wiem
first - >Ten mundial jest kpiną ze sportu i naszej cywilizacji. Stany Złajdaczone są ...

źródło: images

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@Lolenson1888: @Paszczakova @first @vorky @tomwick55 @thority Ja już składałem deklarację gdzieś, że nie mam ochoty ruszać tematu problemu zdrowotnego MAXA KA, JACKA JOT z TVP czy czemu ŻEWŁAK NAJGRUBSZY wjechał po % w auto do przewozu osób. @moll Upadek MAXA KA jest bolesny, ale wszystkie nie chodzi o WAS, ŁACHUDRY co z niego szydzą i porównują do braci kamratów czy Majora i innych bohaterów
  • Odpowiedz