Aktywne Wpisy

lubie-sernik +230
Mam dziś 24. urodziny! Życzenia przyjmuję w formie plusów, bo jestem atencyjną…
No dobra, 34. urodziny. Eeeeh… #starosc
Z okazji urodzin wybrałem się do galerii CentralWorld w Bangkoku. Mirki z tagu #perfumy polecali MITH, więc musiałem koniecznie sprawdzić, o co tyle szumu. Niestety, perfumowe świry – zawiodłem się na Was. Polecane przez Was Mystery For Him i Blue Wood kompletnie mi nie podeszły. Nie chciałbym ich nawet za darmo.
No dobra, 34. urodziny. Eeeeh… #starosc
Z okazji urodzin wybrałem się do galerii CentralWorld w Bangkoku. Mirki z tagu #perfumy polecali MITH, więc musiałem koniecznie sprawdzić, o co tyle szumu. Niestety, perfumowe świry – zawiodłem się na Was. Polecane przez Was Mystery For Him i Blue Wood kompletnie mi nie podeszły. Nie chciałbym ich nawet za darmo.
źródło: 1
Pobierz
krzysztoforek +120
Z zaciekawieniem przyglądam się aferze Kacprzyka i wręcz horrendalnym wynagrodzeniom lekarzy w Polsce. Może #nikogo ale jest okazja do pokazania patologii, jaka w Polsce zachodzi, oczywiście biorąc pod uwagę, że nie wszyscy lekarze w Polsce zarabiają > 100 tys. PLN miesięcznie. Są uczciwi ludzie z powołania, ciężko pracujący i codziennie ratujący ludziom życie.
Sam jestem potomkiem ojca lekarza, który ponad 20 lat temu wyjechał do pracy w Danii jako chirurg, raczej
Sam jestem potomkiem ojca lekarza, który ponad 20 lat temu wyjechał do pracy w Danii jako chirurg, raczej
źródło: 3. OUH Maj 2026-kopi
Pobierz

źródło: 8009
Pobierz