Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Dylemat moralny w relacjach - czy warto? Ⓘ
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e

Guminator +118

No dobra, 34. urodziny. Eeeeh… #starosc
Z okazji urodzin wybrałem się do galerii CentralWorld w Bangkoku. Mirki z tagu #perfumy polecali MITH, więc musiałem koniecznie sprawdzić, o co tyle szumu. Niestety, perfumowe świry – zawiodłem się na Was. Polecane przez Was Mystery For Him i Blue Wood kompletnie mi nie podeszły. Nie chciałbym ich nawet za darmo. Ale piszę to jako wielbiciel Sauvage i One Million, więc sami rozumiecie…
Sprzedawca szybko zauważył, że kręcę nosem, i zaproponował mi Legend. Ten od razu przypadł mi do gustu, więc bez większego zastanowienia wylądował przy kasie. Zapłaciłem za niego 199 zł po uwzględnieniu 15% zniżki urodzinowej. Nie powiem Wam, ile kosztował normalnie, bo nie byłem w stanie rozszyfrować tego, co mówił sprzedawca, a cenówek nigdzie nie było. Jak ktoś chce, to może sobie policzyć.
A przy okazji chciałbym serdecznie „podziękować” Mirkowi @terribleharnasattack_. Najpierw szukałem sklepu na 4. piętrze, potem na 6. Okazało się, że na żadnym z nich nie było stoiska z perfumami. Było na 2. piętrze. Dzięki Mirek za dodatkowe kroki – może chociaż schudnę.
Kupiłem też drugi telefon potrzebny do pracy. Wybór padł na Xiaomi 17T, za którego zapłaciłem 2275 zł w oficjalnym sklepie Xiaomi. Z tego, co widzę, w Polsce kosztuje około 2999 zł. Do tego dostałem gratis głośnik, słuchawki, kubek, kosmetyczkę i notes xD
No i na koniec trafiłem do raju. Idę sobie zmęczony zakupami, a tu nagle The Cheesecake Factory. Mimo że jestem na diecie, stwierdziłem, że skoro lubię sernik i mam urodziny, to grzechem byłoby nie wejść. Wziąłem sernik polecony przez kelnerkę. Nie był wybitny, ale spokojne 7/10.
Za 2 godziny idę pić do Route 66, więc chyba kasuję Mirko, żeby później nie dodawać patologicznych wpisów.
#sernikpodrozuje – obserwuj, jeśli chcesz być na bieżąco z moją azjatycką przygodą.
Mój instagram - dajcie suba bo tam więcej zdjęć wrzucam
#podroze #bangkok #mith
źródło: 1
Pobierzźródło: 2
Pobierzźródło: 3
Pobierzźródło: 4
Pobierzźródło: 5
Pobierzźródło: 6
PobierzTen Mith Legend to dopiero co wyszedl wiec pewnie dlatego nikt nie polecal, bo nikt nie wachal. Napisz czy faktycznie podobny do ysl y
źródło: 1000060348
PobierzNie wiem czy dużo będę pił bo coś mnie brzuch pobolewa xD