✨️ Dlaczego Polacy nie lubią Ukraińców?Ⓘ Wiecie dlaczego Polacy nie lubią Ukraińców? Za temperament którego sami nie mają a chcieliby mieć. Nadal jesteśmy z tych samych słowiańskich genów ale skutecznie wykastrowano nasze społeczeństwo i szczerze mówiąc Polacy są nijacy. Chodzi mi o to, że nasze społeczeństwo jest jakieś zalęknione, nie wychyla się, jak ktoś rozmawia przez tel w autobusie to żeby nikt nie słyszał, nie umiemy walczyć o swoje, zbuntować się, wyjść na ulicę. Tacy zbyt grzeczni i przepisowi się staliśmy aż do porzygu. Dlatego jak słychać jakąś imprezkę, grille nad wodą, śmiechy w parku w ukraińskim języku to nas to wkurza - bo jak to, oni jakby nigdy nic się bawią? tak po prostu są głośni i nie przejmują się opinią innych? To oni nie mają syndromu bycia "tym gorszym" gdy są w innym zachodnim kraju? Żadnego wstydu z bycia ze wschodu? I to nas wkurza.
@mirko_anonim: 1. Patusiarstwo i roszczeniowosc =\= temperament 2. Jeśli nie potrafisz kogoś zje.. to tylko twój problem. Nigdy nie miałem problemu aby kogoś opierdzielic za Krzywe akcje
Wiecie dlaczego Polacy nie lubią Ukraińców? Za temperament którego sami nie mają a chcieliby mieć. Nadal jesteśmy z tych samych słowiańskich genów ale skutecznie wykastrowano nasze społeczeństwo i szczerze mówiąc Polacy są nijacy. Chodzi mi o to, że nasze społeczeństwo jest jakieś zalęknione, nie wychyla się, jak ktoś rozmawia przez tel w autobusie to żeby nikt nie słyszał, nie umiemy walczyć o swoje, zbuntować się, wyjść na ulicę. Tacy zbyt grzeczni i przepisowi się staliśmy aż do porzygu. Dlatego jak słychać jakąś imprezkę, grille nad wodą, śmiechy w parku w ukraińskim języku to nas to wkurza - bo jak to, oni jakby nigdy nic się bawią? tak po prostu są głośni i nie przejmują się opinią innych? To oni nie mają syndromu bycia "tym gorszym" gdy są w innym zachodnim kraju? Żadnego wstydu z bycia ze wschodu? I to nas wkurza.
#takaprawda #ukraina #rosja #historia #spoleczenstwo #wojna #polska #polak #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
📒 Notatka moderatora: xd
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Ok. Od jutra przestaniemy być zlęknienie - dzięki bro, jak renkom odjoł
1. Patusiarstwo i roszczeniowosc =\= temperament
2. Jeśli nie potrafisz kogoś zje.. to tylko twój problem. Nigdy nie miałem problemu aby kogoś opierdzielic za Krzywe akcje