Wpis z mikrobloga

Normalnie, end game śmiga bez problemu. Jak mi się znudzi to przejdę na Gemlinga, jak się coś fajnego wykluje. Gram zwykle jakąś własną hybrydę, shock + granades. Ale w zasadzie na nim wszystko można zrobić, bo jego ascendency to jest mocne wsparciem mappingu lub bossingu, ale nie definiuje buildu lub mechaniki. Ostatni maksowałem sobie Culling Strike na nim. A teraz będzie jeszcze silniejszy. Siła tej ascendancji to niesamowita elastyczność, chyba tylko Gemling
  • Odpowiedz
@saib75: spoko ja mam caly crafitng POE2 w jednym pauluchu, w ostantiej lidze wykraftowalem amulety za 5 mirrorow, najlepszy wandy w calej grze i wszystko co nosilem. Ja za to uwielbiam witchke, ale zabrali jej instan life lech w 0.5 , no i sprobowal bym cos nowego

gralem rangerke (najbardziej nudna) monk i witch ekstra i teraz bym cos nowego zobaczyl
  • Odpowiedz
@KrowkaAtomowka: szczegóły znajdziesz na Mobalytics. Tam jest ten build opisany na każdym etapie. On pokazuje postać na End game. Wcześniej gra się inaczej, granatami. Exp shot do czyszczenia.

Z grubsza, mark narzuca ci tylko exposure na bossa. Resztę robią bonusy z surround, tylko musisz mieć tą czapkę. Masz wtedy tyle obrażeń że seria z explosive shot wygląda jak insta kill.

Pamiętaj, że ten build to są 2 w1. Korzystasz z
  • Odpowiedz
@saib75: oh ok czaje , na video on nie używa w ogóle granatów , to na którym lewelu z nich rezygnujesz ? Czy używasz na stałe ,jeśli tak to których oil ?

2 akty wczoraj nim zrobiłem, najmocniejszy wczesny build jakim grałem, trochę wolny na początku
  • Odpowiedz
@KrowkaAtomowka: sorry. Pisałem o buildzie Big Ducka. POHX ma inne combo. Freezer + Frag shot. Frag shot zjada freza i generuje wybuch, który jest jeszcze wzmacniany przez 30% more cold. To daje efekt insta killa.

WH nie jest szybki. Jest... komfortowy i daje dużo dopaminy, bo eksplozje.
  • Odpowiedz
@saib75: idz tym co wszyscy teraz (nowa ascendencja martial artis) , w monku masz dwie drogi mozesz grac tylko laskami (quterstaff) i wymienic je co pare poziom tak samo jak kusze lub mozesz wybrac holow palm i wtedy grasz bez broni do endgamu , twoje obrazenia sie same skaluje w zaleznosci od poziomu.

docelowo dazysz do najlepszego skilla ice strike, to jest dopiero moc, ale dopiero go pod koniec gry
KrowkaAtomowka - @saib75: idz tym co wszyscy teraz (nowa ascendencja martial artis) ,...
  • Odpowiedz