Wpis z mikrobloga

• 26
@p3sman: czasami dobrze wyjsc z domu i odpocząć od komputera wiesz? My (Ci którzy tego nie widzieli) w odrzuceniu do ciebie mamy normalne zycie.
  • Odpowiedz
@p3sman: czasami dobrze wyjsc z domu i odpocząć od komputera wiesz? My (Ci którzy tego nie widzieli) w odrzuceniu do ciebie mamy normalne zycie.

@NaxZST: Jaki wpływ ma Twoje, w co nie wątpię, cudowne życie na fakt, że to już było wiele razy?
  • Odpowiedz
@yasmine: Nie mam argumentu na znalezisko sprzed ponad 5 lat. No to kiedyś też było. Ale przeważnie znaleziska się pamięta do kilku miesięcy. Ponadto konto masz od 3 lat, więc niemożliwe jest, żebyś przytaczała akurat te znalezisko co podałaś, ha. Wygrałem :)
  • Odpowiedz
@yasmine: Dużo wcześniej, ale nie pamiętałabyś znaleziska sprzed 5 lat, mogłaś zapamiętać, że coś tam kiedyś było, ale nie tyle lat wstecz, jeszcze bez konta. Też się cieszę :D
  • Odpowiedz
@pedros92: Co ty pieprzysz :D "Nie pamiętałabyś znaleziska sprzed 5 lat" Siedzisz jej w głowie? I jeszcze zleć badania: "Wpływ posiadania konta na zdolność zapamiętywania dawnych znalezisk" J-----e.
  • Odpowiedz
@Sadcowboy: No a powiedz mi jaki przeciętny człowiek pamięta, że znalezisko, które widział, jest akurat sprzed 5 lat, a nie np 4. Nie trzeba siedzieć w głowie przecież. Ja ewentualnie wiem, że coś kiedyś widziałem, ale nie z datą.
  • Odpowiedz