@schnippen_schnappen Leciałem do Irlandii i w ostatniej chwili przypomniało mi się, że trzeba przejściówkę. Kupiłem w media expert, żeby nie przepłacać na lotnisku, a w Modlinie okazało się, że identyczna jest o połowę taniej
@schnippen_schnappen: ja mam zawsze w plecaku na wyjazdy przejściówkę / ładowarkę uniwersalną. Polecam, nawet nie czytam jakie są gniazdka tam gdzie lecę bo to jest jedyna ładowarka którą zawsze biorę.
@schnippen_schnappen: przecież w hotelu za nic nie znaczące grosze można sobie ogarnąć. a jak nie w hotelu to w sklepach jest też nie drogo. typu 2 euro. ja nawet nie mam przejściówki i zawsze jadę bez. ostatnio w hotelu za 3 sztuki zapłaciłem chyba 1 euro albo nic nie pamiętam, bo jak oddajesz przy wyjeździe to oddają większość kasy albo całość.
@GrimoaldStarszy: Potwierdzam, taka multiprzejściówka to złoto. Do tego jak się ma trochę więcej sprzętu do ładowania, albo podróżuje się w dwie osoby, to polecam mały przedłużacz.
@schnippen_schnappen: o stary, dzięki za ten wpis. Jak raz jutro wyjeżdżam pierwszy raz do Indii i zupełnie zapomniałem żeby to sprawdzić. W samą porę!
@schnippen_schnappen: Po przeczytaniu komentarza @Damasweger odniosłem wrażenie, że on pisze o tym, żeby się nie spinać z przejściówkami, bo bez problemu da się je kupić na miejscu, a nie że nosacz.
źródło: a818ec214451e67b444772681af2cca48ac4006e6ebf7fa8a8ca1bda47758f6f
Pobierzźródło: obraz
Pobierzźródło: 768D9DE0-62F7-40C5-837E-4E09D865992C_1_105_c
Pobierza jak nie w hotelu to w sklepach jest też nie drogo. typu 2 euro.
ja nawet nie mam przejściówki i zawsze jadę bez. ostatnio w hotelu za 3 sztuki zapłaciłem chyba 1 euro albo nic nie pamiętam, bo jak oddajesz przy wyjeździe to oddają większość kasy albo całość.
@robercik3c: podłączałeś telefony/laptopa do randomowych gniazdek USB? XDDD