Aktywne Wpisy

waro +24

Teuvo +16
nigdy nie nauczę się jeść tymi przeklętymi pałeczkami, to jest niewykonalne w moim przypadku
moje wielkie dłonie goryla uniemożliwiają mi nawet poprawne złapanie tych cholernych pałeczek a co dopiero jakieś sprawne się nimi posługiwanie
dosłownie nie jestem w stanie nawet złapać ich tak jak ludzie pokazują, nawet pomagając sobie drugą ręką, od razu kciuk mi się przekręca paznokciem w stronę mordy i wszystko się rozjeżdża
moje wielkie dłonie goryla uniemożliwiają mi nawet poprawne złapanie tych cholernych pałeczek a co dopiero jakieś sprawne się nimi posługiwanie
dosłownie nie jestem w stanie nawet złapać ich tak jak ludzie pokazują, nawet pomagając sobie drugą ręką, od razu kciuk mi się przekręca paznokciem w stronę mordy i wszystko się rozjeżdża

źródło: temp_file1694609863972555610
Pobierz@Jasper666: no i pewnie jak miały jakieś giga armaty to były niezłe. Ale takie 88 to po co na wagon w--------ć, jak mocno ogranicza to mobilność tej artylerii. Chyba tylko b--ń plot miała sens na tych pociągach. Ale wyglądało to zajebiście. Jak takie mobilne twierdze z jakiegoś steampunkowego sci-fi.
Do wsztstkich miłośników tematu Pociag Pancerny nr 74. Sprawa się rozwiązała. Oto wyjaśnienie zagadki:
29 VII