Aktywne Wpisy

CzekoDonut +289
źródło: gumczi_kulczi
Pobierz
Frufruf +9
#perfumy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy

W 2024 roku Fundacja Cancer Fighters zebrała na pomoc 12,2 mln zł, wydała na nią 6,4 mln zł (52%), a 5,77 mln zł (48%) zatrzymała dla siebie jako zysk i powiększyła rezerwy gotówkowe prawie o 6 milionów.
Rezerwy gotówkowe / inwestycje krótkoterminowe (pieniądze na kontach i lokatach) wzrosły z 3,417 mln zł (koniec 2023) do 9,225 mln zł (koniec 2024), wzrost o 5,808 mln zł.
Fundusz własny fundacji urósł z 3,44 mln zł do 9,21 mln zł, głównie dzięki zyskowi 2024.
Najważniejsze daty dla Cancer Fighters za 2025 rok:
- Sporządzenie sprawozdania finansowego: do 31 marca 2026
- Zatwierdzenie sprawozdania: do 30 czerwca 2026
- Zamieszczenie w bazie NIW (OPP): do 15 lipca 2026
#latwogang
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-25 o 22.10.42
Pobierz