Wpis z mikrobloga

@breakdown1: jakoś tak pomyślałem, że to będzie niepotrzebne sianie defetyzmu i płaczu peroniarza którego pełno na tagu dziś, pomimo całkiem śmiesznego nawiązania. Cieszmy się tymi wzrostami na półprzewodnikach bez złośliwości bo taka sytuacja jest zdecydowanie bez precedensu. A ja jako peroniarz w 90% muszę przełknąć gorzką pigułę, że zamiast zarobić dziesiątki tysięcy pomimo zaufania do AMD nie zaufałem im na tyle, żeby dobrać pod koniec marca za dużo za większy
  • Odpowiedz
@Hazzy90: dokładnie z takiego samego założenia wyszedłem, dlatego usunąłem komentarz który uderzał w ludzi którzy kupili papier trzymali i teraz maja nagrodę :) niestety przeszacowałem ryzyko płynące z konfliktu. Za to jest jeden niezbywalny plus bycia peroniarzem - nadal mam kapitał w stosunku do tych którzy niedoszacowanie realnego ryzyka i mogę inwestować nawet delikatnie większą sumę, także idziemy dalej, analizujemy i inwestujemy, wszystkim życzę aby zakupy zwracały się po stokroć
  • Odpowiedz
@HexenHeretic: no bedzie zwała i co? Ile spadnie? 10, 15 procent? To mniej niz ostatnie 2 dni wzrostów.

Poza tym c---a tam dojdzie do zwały z powodu wojny, jakby usa chciało to juz by sie tłukli.
  • Odpowiedz