Aktywne Wpisy

27PHO1e2NIX2021 +398
Wracam po nocce pociągiem do domu. Starsza Pani zajęła moje miejsce. Mówię grzecznie
Odpowiedź Pani:
Przepraszam miejsce X, jest moje.
Odpowiedź Pani:
Ja mam miejsce Y i jest przez kogoś zajęte.

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Dziś po godzinie 14 byłem na zakupach w galerii Sandecja w Nowym Sączu, wchodząc z parkingu podziemnego do środka moim oczom ukazał się taki widok: http://i.imgur.com/hAwuX5U.jpg
Jakim trzeba być debilem, żeby parkować na miejscu dla niepełnosprawnych w dodatku zajmując aż 2 (!) miejsca.
oczywiście kierowca (który później okazał się być totalnym kretynem i ignorantem) nie posiadał żadnej karty, która upoważniałaby go do parkowania w tym miejscu. http://i.imgur.com/xwQx6O4.jpg
Postanowiłem nie przechodzić obok tego obojętnie i zadzwoniłem na straż miejską. Po 10minutach ciągłego dzwonienia wreszcie ktoś łaskawie odebrał, po czym usłyszałem coś w stylu "nie mamy czasu na takie pierdoły, możemy wysłać patrol, ale dopiero za 50min." No to wybieram 997 i dzwonię, opisałem dokładnie sytuację, zgłoszenie przyjęto i po 15 minutach zjawił się patrol z dwoma policjantami. Niestety zanim policjanci zjawili się na miejscu, gbur zdążył odjechać.
Przedstawiłem miłym panom zdjęcia, które zrobiłem, opisałem sytuację, po czym zapisali moje dane i numer komórkowy. Policjanci powiedzieli, że w razie, gdyby kierowca próbował się wywinąć poproszą mnie o przesłanie tych zdjęć na mejla do komendy. Po tym panowie podziękowali i odjechali. Za jakąś godzinę zadzwonili do mnie z komendy i zapytali o przybliżony wiek kierowcy, oraz kto z nim wsiadał do tego auta.
Mam nadzieję, że ten prostak poniesie konsekwencje.
KN 45677
#coolstory #cebulactwo
źródło: comment_C2dBBYp9eZyGVyjQqYMxF22SzoZG5XfN.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_vMJq5e2Mz2iMyDaPJ8pl7KrErX5b0R7V.jpg
PobierzCebula over 9000
Komentarz usunięty przez moderatora
K**wa hipermarket, nie galeria.
źródło: comment_wA1bqIaQ4ZtnIEe2wfGTdTaQPgClNvJq.jpg
Pobierzźródło: comment_L7YSIU61hbjk6cInqlxyFLQhzmKUjbOp.jpg
Pobierz