Aktywne Wpisy
kalafi0r +192
Fajne są te podwójne standardy p0lek. W Polsce taka dama to się nie napije piwka na ławce bo nie jest jakimś żulem, tylko knajpa i driny za 40 zł. Jak wyjedzie taka za granicę do takich Włoch to picie wina na schodkach jest takie romantyczne i takie fancy i na instusia można wrzucić. A czym to się niby różni? #p0lka #przegryw
muchatse +3
Dziś po godzinie 14 byłem na zakupach w galerii Sandecja w Nowym Sączu, wchodząc z parkingu podziemnego do środka moim oczom ukazał się taki widok: http://i.imgur.com/hAwuX5U.jpg
Jakim trzeba być debilem, żeby parkować na miejscu dla niepełnosprawnych w dodatku zajmując aż 2 (!) miejsca.
oczywiście kierowca (który później okazał się być totalnym kretynem i ignorantem) nie posiadał żadnej karty, która upoważniałaby go do parkowania w tym miejscu. http://i.imgur.com/xwQx6O4.jpg
Postanowiłem nie przechodzić obok tego obojętnie i zadzwoniłem na straż miejską. Po 10minutach ciągłego dzwonienia wreszcie ktoś łaskawie odebrał, po czym usłyszałem coś w stylu "nie mamy czasu na takie pierdoły, możemy wysłać patrol, ale dopiero za 50min." No to wybieram 997 i dzwonię, opisałem dokładnie sytuację, zgłoszenie przyjęto i po 15 minutach zjawił się patrol z dwoma policjantami. Niestety zanim policjanci zjawili się na miejscu, gbur zdążył odjechać.
Przedstawiłem miłym panom zdjęcia, które zrobiłem, opisałem sytuację, po czym zapisali moje dane i numer komórkowy. Policjanci powiedzieli, że w razie, gdyby kierowca próbował się wywinąć poproszą mnie o przesłanie tych zdjęć na mejla do komendy. Po tym panowie podziękowali i odjechali. Za jakąś godzinę zadzwonili do mnie z komendy i zapytali o przybliżony wiek kierowcy, oraz kto z nim wsiadał do tego auta.
Mam nadzieję, że ten prostak poniesie konsekwencje.
KN 45677
#coolstory #cebulactwo
W ogóle dbanie o porządek na parkingu powinien być w gestii właściciela parkingu, czyli centrum handlowego. Trochę to dla mnie nienormalne, że prawo centralnie musi regulować takie detale.
KN 45677
Żeby nie zgineło w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PomaranczowyKrol: To nie miało być do ciebie, #!$%@?ło mi się