Podobnie jest z Youtube, Facebook, Instagram, Google-nie znasz dnia ani godziny kiedy cię zablokują, nie wiadomo czemu i potem kontakt tylko z botem lub wpadasz w pętlę bez wyjścia przy próbie rozwiązania. Doświadczyłem już straty kont na FB, blokad konta YT, Gmail, Instagram - zupełnie bez powodu. Na sieci pełno postów ludzi, którzy stracili na zawsze dostęp do swoich danych, zdjęć. Niektórzy potracili całe biznesy oparte TYLKO o konto na Facebook.
@makrofag74: ja nie z tych programistów itp IT, z ciekawości do kawy czytam sobie wątki ogólnie ujmując IT Rok temu google zablokowało mi YT, tylko ta usługę, z całej reszty mogę korzystać. Po pewnych przemyśleniach, dochodzę do wniosku, że ktoś, gdzieś włamał się na konto yt i wykorzystał je do jakiś celów niezgodnych z regulaminem. Poskutkowało to blokadą do końca życia i o jeden dzień dłużej. Wszelkie apelacje, maile itp
@xmas78: W moim przypadku to nie hasła na YT, bo przez z VPN działało. Po czasie blokadę wycofano. Przy normalnym użytkowaniu Googla czasem dostaję ostrzeżenia, że wykryto podejrzany ruch z mojego IP i każe mi captcha rozwiązywać. Cholera wie co te automaty uważają za podejrzane. Raz nie z tego ni z owego-zablokowało mi konto na Chrome. Udało mi się tylko dlatego konto odzyskać, że kiedyś się na tym koncie zalogowałem
źródło: image
PobierzJak dla mnie to aktualnie Qwen i GLM są w topce.
@jestemtakizmeczony: A może się po prostu Claude na Ciebie obraził?
Rok temu google zablokowało mi YT, tylko ta usługę, z całej reszty mogę korzystać. Po pewnych przemyśleniach, dochodzę do wniosku, że ktoś, gdzieś włamał się na konto yt i wykorzystał je do jakiś celów niezgodnych z regulaminem. Poskutkowało to blokadą do końca życia i o jeden dzień dłużej. Wszelkie apelacje, maile itp
Przy normalnym użytkowaniu Googla czasem dostaję ostrzeżenia, że wykryto podejrzany ruch z mojego IP i każe mi captcha rozwiązywać. Cholera wie co te automaty uważają za podejrzane.
Raz nie z tego ni z owego-zablokowało mi konto na Chrome. Udało mi się tylko dlatego konto odzyskać, że kiedyś się na tym koncie zalogowałem