Aktywne Wpisy

Qurvinox +393
Zwierzęta pieprzone 5:50 i już mi papierosami w mieszkaniu śmierdzi

troglodyta_erudyta +101
Rozumiem nagonkę na lekarzy, którzy wykorzystują system i drenują budżet NFZ fikcyjnymi zabiegami i dyżurami, ale ta nagonka na lekarzy rozpętana na wykopie już dawno straciła znamiona jakiegokolwiek zdrowego rozsądku i coraz bardziej przypomina tłuszczę goniącą lekarzy z widłami i pochodniami niczym wiedźmy za samo bycie lekarzem.
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500

źródło: obraz
PobierzNOBLER
źródło: obraz
Pobierz@cebulowy_krezus z faktu że Ty ten scenariusz przyjmujesz za możliwy to właśnie tak się nie wydarzy.
US nie na rękę aby to trwało, zrobili co mieli, teraz rakiem wyjdą i czas na Kubę
@ChineseMobilePhones: Nie mogą po prostu wyjść bez dogadania z Iranem, bo Iran będzie:
1. N---------ł w pańśtwa Zatoki + Izrael
2. Blokował
@PrasnyKozen: Oni to tłumaczą (częściowo słusznie), że państwa zatoki mają na swoim terytorium bazy USA. Czyli wracając do Twojej analogii:
rzucam kamieniami w okna sąsiada, bo u niego jest dziupla złodzieja co przyszedł mnie okraść. A bramę mu zastawiam, żeby kazał złodziejowi się wynieść ze swojego podwórka
1. bez nawalania przez US nie będzie Iran nic robił.
2. oczywiście że dogadają się sztucznie aby właśnie US miało powody do wycofania się wspomnianym rakiem
Aby ograniczyć spam, zawołam każdego, kto zaplusuje ten komentarz
Więcej info | Feedback
@ChineseMobilePhones: Jak wiesz kiedy akcje mogą spaść to możesz zarobić więcej niż inni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ChineseMobilePhones: