Aktywne Wpisy

innych +414
ludzie naprawdę wpłacą 70mln na fundację takiego typa xd
plusujcie to zawołam jak się okaże z tego afera za jakiś czas
#latwogang
plusujcie to zawołam jak się okaże z tego afera za jakiś czas
#latwogang
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-25 233633
Pobierz
Ka4az +28
Wykop to jest naprawdę smutne miejsce. Cały internet zarówno w PL jak i za granicą wspiera akcje i cieszy się z tego jak to wywaliło, a tutaj banda przegrywow (łatwo sprawdzić po tagach) szczuje i pluje na prawo i lewo ¯\(ツ)/¯ nic dziwnego, że wszyscy stąd uciekają. #latwogang

źródło: obraz
PobierzNOBLER
źródło: obraz
Pobierz@cebulowy_krezus z faktu że Ty ten scenariusz przyjmujesz za możliwy to właśnie tak się nie wydarzy.
US nie na rękę aby to trwało, zrobili co mieli, teraz rakiem wyjdą i czas na Kubę
@ChineseMobilePhones: Nie mogą po prostu wyjść bez dogadania z Iranem, bo Iran będzie:
1. N---------ł w pańśtwa Zatoki + Izrael
2. Blokował
@PrasnyKozen: Oni to tłumaczą (częściowo słusznie), że państwa zatoki mają na swoim terytorium bazy USA. Czyli wracając do Twojej analogii:
rzucam kamieniami w okna sąsiada, bo u niego jest dziupla złodzieja co przyszedł mnie okraść. A bramę mu zastawiam, żeby kazał złodziejowi się wynieść ze swojego podwórka
1. bez nawalania przez US nie będzie Iran nic robił.
2. oczywiście że dogadają się sztucznie aby właśnie US miało powody do wycofania się wspomnianym rakiem
Aby ograniczyć spam, zawołam każdego, kto zaplusuje ten komentarz
Więcej info | Feedback
@ChineseMobilePhones: Jak wiesz kiedy akcje mogą spaść to możesz zarobić więcej niż inni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ChineseMobilePhones: