Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +869
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
krucjan +14
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
#matura #studbaza #oswiadczenie
Ale to fakt, na jakimś gównokierunku sesje też są pewnie łatwe do zaliczenia
ponadto wszystko wałkuje się przez 2,5 roku. Rzeczywiście, matura jest strasznie trudna
Jedne co gorsze to jak w robocie są zwolnienia grupowe i może paść na każdego. To jest jedyny stres, który to przebija - aczkolwiek nie zaznałem go od lat.
@Piter128: Wszystko zależy od nauczycieli, potrafiłem rozwiązać w gimnazjum funkcję kwadratową, ale faktycznie o wielomianach nie miałem pojęcia. W liceum nauczyciel przerabiał z chętnymi f. zespolone, całki... I takim oto sposobem, na studiach z matematyki nie musiałem nic robić.
Moim zdaniem, matura to nic, ważniejsze jest to, jak wykorzystałeś te 3
matura: materiał z 40 miesięcy