Aktywne Wpisy

tomaszmiller +1412
Cześć!
Nazywam się Tomek Miller i jestem fizykiem matematycznym (czyli takim ni to fizykiem teoretykiem, ni to matematykiem) oraz popularyzatorem nauki z Centrum Kopernika Badań Interdyscyplinarnych UJ.
Jeśli nurtują Was kwestie dotyczące zakrzywionej czasoprzestrzeni, kwantowych dziwności albo matematycznych abstrakcji (słowem: typowe tematy dyskusji na imprezie w kuchni albo na klatce schodowej akademika), serdecznie zapraszam na AMA 28 kwietnia o 18:00.
Nie obiecuję, że moje odpowiedzi będą satysfakcjonujące - pewnie często będę pisać "nie wiadomo"
Nazywam się Tomek Miller i jestem fizykiem matematycznym (czyli takim ni to fizykiem teoretykiem, ni to matematykiem) oraz popularyzatorem nauki z Centrum Kopernika Badań Interdyscyplinarnych UJ.
Jeśli nurtują Was kwestie dotyczące zakrzywionej czasoprzestrzeni, kwantowych dziwności albo matematycznych abstrakcji (słowem: typowe tematy dyskusji na imprezie w kuchni albo na klatce schodowej akademika), serdecznie zapraszam na AMA 28 kwietnia o 18:00.
Nie obiecuję, że moje odpowiedzi będą satysfakcjonujące - pewnie często będę pisać "nie wiadomo"
źródło: fota1 (1) (1)
Pobierz
Cinoski +73
1. Bądź z różową 4 lata w związku, już blisko do zaręczyn
2. Różowa decyduje się na operację bariatryczną
3. Skarbie pomożesz mi finansowo? 👉👈
4. Pomogę skarbie ❤️
5. Operacja przebiegła pomyślnie
6. Różowa gubi szybko 20 kg
2. Różowa decyduje się na operację bariatryczną
3. Skarbie pomożesz mi finansowo? 👉👈
4. Pomogę skarbie ❤️
5. Operacja przebiegła pomyślnie
6. Różowa gubi szybko 20 kg

źródło: image_picker_9BA4DC82-8606-43D0-AE70-2557B16CFFC1-40083-000002C7A65B9BDB
Pobierz