Aktywne Wpisy

izimizixdd +22
Gdybyście mogli wybrać w jakim miejscu w Polsce moglibyście mieszkać, to co byście wybrali?
Ja Kraków (。◕‿‿◕。)
Ja Kraków (。◕‿‿◕。)

wfyokyga +59
A pamiętacie starego jutuba? Kiedyś to było
#kiedystobylo
#kiedystobylo
źródło: temp_file2506223164755208162
Pobierz

Co jest dla Ciebie ważne u kobiety:
Suwerenność intelektualna, niezależność czyli hobby i swoje grono znajomych. Uroda przemija a pieniądze raz są a później może ich nagle nie być ¯_(ツ)_/¯
@ivxvxi: ale bez przesadyzmu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja tylko napisałem, jak to wygląda z mojej perspektywy i od razu zaznaczam, że nie zamierzam się bawić w żadne wojenki damsko-męskie ¯_(ツ)_/¯
Skoro jednak stawiasz tak kategoryczną tezę, że inteligencja całkowicie wyklucza jakąkolwiek zależność, to mam pytanie: czy w takim razie kobiety świadomie wybierające model Trad Wife są według Ciebie po prostu pozbawione inteligencji? Idąc dalej tym tokiem rozumowania cała narracja tak popularna dziś w social mediach czy nawet
@ivxvxi: ale wiesz ze to samo występuje tez u drugiej strony (kobiety tez to robia)
Jeśli chodzi o „inteligencję”, to zależy, co przez to rozumiesz. Jeśli uważa, że zna się na wszystkim i wszystko wie, to wolę, żeby była „głupsza”.
Dla mnie definicja inteligentnej kobiety jest inna niż inteligentnego mężczyzny, a wszyscy stawiają tutaj znak równości, jakbyśmy byli tacy sami i oczekiwali tego samego od
Mnóstwo facetów
Kochana, My Polscy mężczyźni walczymy o Twoje równouprawnienie :)
Zabawne. O inteligencji pisze osoba, która w jednym komentarzu najpierw dumnie deklaruje, że "inteligentna kobieta płaci za siebie, żeby nie być zależna", a zaraz potem wylewa żale, że faceci w Polsce chcą dzielić rachunki 50/50 i wzdycha do zagranicznych panów, którzy "regulują
pierwszy raz coś mądrego napisałeś