@Black_Rabbit_of_Inle: To też nic nie daje xD Może do tych ładnych ludzie zagadują albo chcą się z nimi kolegować, ale jak jest się nieśmiałą brzydką babą, to można czekać i czekać, i się nie doczekasz, przynajmniej ja mam takie doświadczenia.
@choochoomotherfucker: no nie wiem, nie wiem ( ͡°͜ʖ͡°) znam sytuację gdzie baba jest bierna i wycofana a chłop to i tak ciągnie dalej, w drugą stronę nie znam takiej sytuacji, i chyba nie potrafię jej sobie nawet wyobrazić
@Black_Rabbit_of_Inle: W drugą stronę też się zdarza, miałam znajomości, gdzie to ja ciągle pisałam, proponowałam spotkania i jeździłam 50 czy 150 km, bo myślałam, że jak druga osoba zobaczy moje zaangażowanie, to to doceni, polubi mnie i wyjdzie z tego przyjaźń czy związek. No ale tak to nie działa niestety xD A nawet jak już trafiałam na osoby, co do których wydawało mi się, że są zaangażowane, to i tak
@choochoomotherfucker: faktycznie, jako baba masz prawo oczekiwać że takie działania powinny dać jakiś skutek, ja to chociaż wiem że co bym nie zrobił to i tak by nic nie dało i tak
źródło: IMG_0643
PobierzNIGDY nikt nie zagadał, nigdy XD