Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
prometheusfides +38
Zamknąłem dziś wszystkie pozycje CFD na ropie i wypłaciłem resztę środków.
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem

jak myślicie jaki procent osób w tym kraju ma świadomość że za 4 tygodnie nie będzie paliwa?
4 tygodnie temu jakiś ekspert powiedział że dokładnie za taki czas zacznie korzystanie się z rezerw, i cyk masz
a muszą trzymać na godzinę W..
nie ściągną z żadnej Norwegii może trochę ale nie tyle co
to oni kombinują na frekwencji ale i to nie przejdzie jak widać
szkoda tylko czasu i kasy straconej
Problem serduszek jest że raz im sie udalo w 2023 głównie na skutek błędów pis i ma tak być znowu...
dokładnie Donek ma max 6 mln głosów i nic na tym świecie nie da mu wiecej, oczywiście ma to pojecie względne
przy Twoim scenariuszu mobilizacji Donek tym bardziej przegra, co mu z 6 mln plus te nawet 20
jak 80 procent nie chce Donka? to co 15 procent nie chce Donka nieznosi gościa i chce dalej PO? w wyborach wewnętrznych 3 procent nawet było przeciwko niemu
Ma 35 w swoich sondażdach tylko dlatego zeby tych 9 posłów co daje wiekszość mu nie sp.liło
Dwa ma niby te 35 procent ale nie podaje przy jakiej frekwencji ile
moze te 35 procent jest wśród rolników czy w Krakowie tez
znajdz takich jeszcze 40 i masz wiekszość nawet przy jednym procencie w skali kraju
to powiedz coś na zachodzie i centrum gdzie mają oligarchę z PO tysiąc osób na 10 komisji i z czego 200 to pracownicy oligarchy
jak mają s.yna odwołać? jak pozostałe osoby albo nie żyją według stanu na 2023, albo wyjechali?
moze 1 listopada wszyscy sie spotkają? to jest europa?
dlatego duża frekwencja nie jest dla niego dobra, a żeby była niska musi rozwalać własny także elektorat
nie da się innaczej zostanie mu z 20 procent za rok jak Trumpowi
szkoda tylko kraju