Aktywne Wpisy

faen0 +32
Cześć Mirki i Mirabelki,
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
źródło: dashboard
PobierzPodesłać komuś ostatnią stronę? Uważam że w tym roku dosyć trudne dali tematy na rozprawkę, ale jakbym miał pisać to bym wybrał drugi temat.
#matura #matura2026
#matura #matura2026
źródło: 1000008522
Pobierz

Skoro oni mają problem aby upłynnić betonowe złoto to co taki januszexdonexport
#nieruchomosci
źródło: fc489b76f02733c566ff6a90ef4d94dfe561cc9fa7389ed95bdeb85c790959de
Pobierz@printf: Jak słabsza sprzedaż skoro przychody czyli sprzedaż była rekordowa w roku 2025? xD
Czyli domd ma rekordowe przychody w 2025, rekordowe zyski w 2025, do tego wypłaca rekordową dywidendę za zysk w 2025 i to oznacza koniec eldorado dla developerów? xD
@printf: Farmazony p--------z xD
Domd w 2025 podpisał rekordową liczbę umów deweloperskich (4448), więcej niż w roku bk2% xD
@Atomic_Cookie: niezłe argumenty xD
a w bajce były smerfy
@printf: nie było bo to nie bajka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To nie są przekazania tylko umowy deweloperskie zgodnie z tym co raportuje domd
źródło: Screenshot 2026-03-24 at 14.42.51
Pobierz