Aktywne Wpisy

WolnyBLN +29
KRogala2512 +4
Ciekawe jak długo jeszcze ludzie będą wierzyć w mity odnośnie samochodów elektrycznych. Pieknie zakrecono korbom u Polakow. Chociaz i tak jest postep bo juz nie robia na nikim wrazenia “samochod sie spalil, pewnie elektryk”
Mam na mysli mity, bo zdaje sobie sprawe z oczywistych wad, ale nie wiem dlaczego ludzie mysla ze wspolczesny elektryk to sie laduje 30minut po przejechaniu 200km, gdzie tak naprawde wystarczy 15minut po 400km… i masz kolejne 300km.
Mam na mysli mity, bo zdaje sobie sprawe z oczywistych wad, ale nie wiem dlaczego ludzie mysla ze wspolczesny elektryk to sie laduje 30minut po przejechaniu 200km, gdzie tak naprawde wystarczy 15minut po 400km… i masz kolejne 300km.

Czasem widzę wpisy na #neet albo bezrobociu albo praca zdalna albo popołudniówka w stylu że fajne bo "można pozałatwiać sprawy w urzędzie rano" czy tam na mieście. Tyle razy już to czytałem że zastanawiam się co wy załatwiacie w tych urzędach? Nie przypominam sobie żebym ja cokolwiek załatwiał innego niż dowód czy paszport ale to raz na 10 lat. Czy mnie coś omija że kompletnie nie korzystam z takich instytucji? Gdyby nie sklepy spożywcze to ja bym wgl nie musiał wychodzić z domu a i tak wszystko mam co potrzebuje. Co #przegryw załatwia w tych urzędach non stop że fajnie mieć czas rano? Bo może mnie coś omija.
#praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt