Aktywne Wpisy

factoryoffaith_ +231
Ponad 4 lata starań, rezygnacja z pracy (praca z dziećmi tylko przypominała mi o moim pragnieniu), żeby się nie stresować i oddać ogarnianiu swojego organizmu. Godziny dziennie poświęcone latami na czytanie badań naukowych o moich i partnera problemach. Układanie diety, stylu życia, terapia. Tysiące złotych na badania, pewnie dziesiątki tysięcy na lekarzy, tony supli, leki które wpływają codziennie na moje samopoczucie. Układanie życia pod wizyty lekarskie + loty (tylko niewielką część czasu
michorn +33

http://www.ipetitions.com/petition/odrzucenie-zamowien-nike
#nike
Jeśli chodzi o sprawę z nike - mnie jako konsumenta chronią odrębne przepisy, a regulamin, który akceptuję podczas składania zamówienia jest niezgodny z tymi właśnie przepisami. (konkretnie zapis 2.5). W mailu z informacją o anulowaniu nie zostałem poinformowany na jakiej podstawie moje zamówienie zostało odrzucone.
Punkt 3 - takie zapisy w umowie/regulaminie zostały
jedynie nie wiem po co wysyłali zamówienia z czwartku skoro też był błąd w cenach, chyba tylko po to żeby #!$%@?ć tych z piątku:)
ogólnie, zamawiając wiedziałem, że jest prawie pewnie, że anulują, ale nie spodziewałem się, że kasa będzie zamrożona na tak długo.
A prawo stoi po Twojej stronie, pamiętaj że gdyby nie ono to nadal byś mieszkał w jaskini. Nasi przodkowie wychodzili na ulicę, aby mieć jakiekolwiek prawa, a dziś - gdy prawo reguluje prawie każdy aspekt naszego życia - nikt z tego nie chce korzystać. Szokuje mnie fakt jaką obojętnością ludzie darzą to, że mają sprawę w kieszeni a i
no trochę tak.. bo to tylko buty, a porównania do strajków to już w ogóle #cebula na maksa.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - Ty "masz sprawę w kieszeni", ja natomiast potrafię zrozumieć, że ktoś mógł popełnić błąd.. i teraz, idąc dalej Twoim tokiem rozumowania powinni #!$%@?ć roczną wypłatę pracownikowi odpowiedzialnemu za ceny w sklepie internetowym? Obyś nigdy wystawiając jakąś aukcję z jednym zerem w cenie za
Hm, #!$%@?ć roczną premię pracownikowi? To już nike zdecyduje jakie i wobec kogo wyciągnąć konsekwencje. Ktoś popełnił błąd na