@przemyslany_nick: Dokładnie to chodzi o ilość czarnych list na którą dany użytkownik trafił. Ja jak byłem zielony dałem #grodzkie do #ladnapani i wyłapałem 20 odorazu :D
@Stadler: Mi się wydaje, że tutaj chodzi o filtracje tresci na mikroblogu. Ich zdaniem jest za dużo spamu i po prostu ograniczając dając "gorszych" użytkowników jak ludzi drugiej kategorii. Czuje się dyskryminowany.
@przemyslany_nick: @Handy: no to i tak sie nie do wiem na ilu jestem czarnych listavh bo to tajemnica wielka. Powinno sie wyswietlac kto mam mnie na czarnej.
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: jest chyba na to dodatek, ale nie wiem na jakiej zasadzie wyłapuje. Tzn czy nie musisz przypadkiem próbować być aktywnym u osoby, która Cię blokuje, żeby dodatek odfajkował
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: Na podsumowaniu "jak Ci minął rok na wykopie" jest informacja na ilu dany użytkownik jest czarnych listach ale nie ma personalnie.
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: spox. Zerknij w komentarze. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale można niby go podrasować, żeby jakoś z automatu działał. Trzeba @kasper93 dopytać.
źródło: comment_wbN01Hg4pC72Bj7gvbaQJkSvmaIW9tvu.jpg
PobierzMoże to przez nowy wykop.