@Handy: @Vender: @martin-marti: żałosne jest to, że taki meh gods zaraz będzie miał znalezisko o swoim banie na głównej z setkami wykopujących, a takich jak my z shadowbanem są dziesiątki, jak nie setki i nie mozemy się przebić i wymusić jakiejś reakcji.
@Handy: @Stadler: zajebiście, czyli miałem racje ze po banie od razu mi sie cos nie zgadzało. w dupie z tym ale to torche żałosne mozesz pisac głupoty o wenszach i git malina jestes zawsze na głównym streamie wystarczy jeden wyskok i juz wszystko jak psu w ... nie wiem chyba usune konto i załoze sobie pamietnik bo jak mam pisac w próżnię to wole do zeszytu.
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: za jednego bana chyba nie dostajesz cienia. To chyba chodzi ogólnie o bilans banów, plusów, minusów, czarnolistów (w sensie ile razy Cię blokowano itd.)
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: Ja nie wiem czy masz. Napisz dwa posty pod rzad wyloguj się i sprawdź. (pierwszy powinien być wyświetlany) Po prostu zobaczyłem twój wpis "mam szadołbana jak talala" :D
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: im zależy na bezmyślnych różowych paskach bez wyrazu, bez polityki jakich tu co raz więcej. Wrzucą zdjęcie słodkiego kotka, raz pokażmorde, raz zdjęcie kawki z cynamonkiem. Do tego to zmierza.
źródło: comment_wbN01Hg4pC72Bj7gvbaQJkSvmaIW9tvu.jpg
Pobierz@Wruszbita_Maciej @Stadler @ja @JaroslaPolskeZbaw I pewnie dużo innych osób.
No dobra ale po co?
http://www.wykop.pl/link/2050234/shadowban-czyli-cicha-cenzura-na-wykopie/#comment-22054138
Jeszcze trochę i pół #neuropa i #4konserwy wyłapią szadołbany bo się poczarnolistują wzajemnie.